Sonos aanbiedingen bij Soundstore | De beste deals

soundstore sonos aanbiedingSoundstore is misschien niet de bekendste en grootste webshop op het gebied van HiFi systemen. Toch heeft Soundstore altijd aantrekkelijke prijzen, zeker als het op Sonos apparatuur aankomt. Naast lage prijzen voor losse Sonos apparatuur onderscheid Soundstore zich met aanbiedingen op Sonos bundels. Hierin is Soundstore vaak de voordeligste. Een overzicht van de aanbiedingen van Soundstore:

Bekijk alle Sonos aanbiedingen bij Soundstore

Altijd Sonos voordeel bij Soundstore.nl

Soundstore heeft een groot assortiment aan Sonos apparatuur. Losse producten en bundels zijn in alle kleurencombinaties te bestellen. En dit tegen een vaste lage prijs. Naast de apparatuur van Sonos beschikt Soundstore ook over een uitgebreid assortiment aan accessoires. Denk hierbij aan; muurbeugels, plafondbeugels en standaarden. Aanbiedingen van Sonos accessoires vind je hier.

Extra korting bij Soundstore

Naast de vaste lage prijzen geeft Soundstore af en toe extra korting op Sonos en accessoires. Wanneer dit het geval is vermelden wij dit uiteraard op onze website. De acties kunnen verschillen, denk hierbij aan; kortingscodes, cashback via Sonos en dagen als Black Friday en Cyber Monday.

De multiroom specialist van Nederland

Voor de mensen die SoundStore nog niet kennen, dat kan komen doordat het een relatief nieuw begrip in Nederland is. Bij SoundStore draait alles om Multiroom. Met innovatieve producten maakt SoundStore het leven van haar klanten iedere keer weer een stukje mooier. Met een onafhankelijk en selectief aanbod krijg jij als consument de beste producten met een hoge kwaliteit. Wanneer je in de fysieke winkel van SoundStore langs gaat, zie je drie speciaal ingerichte ruimtes om te ervaren op elke manier je geluid en beeld optimaal kunt ervaren. Bij SoundStore is tevens ook de enige Sonos Experience Center van Noord-Nederland ingericht. Je krijgt concreet advies zodat jij thuis je muziek kunt ervaren zoals je deze zou willen ervaren!

Wat is multiroom?

Multiroom is de algemene term die wordt gebruikt wanneer je vanaf een centraal punt in je huis, de audio en/of video kunt verdelen over meerdere kamers. Je kunt een eigen volumeregelaar gebruiken voor de extra zones, maar met behulp van Sonos kun je in iedere kamer de muziek instellen hoe jij dat hebben wil. Kortom, super gemakkelijk gebruik maken en inspelen op multiroom voor het ultieme gebruikersgemak. Tegenwoordig kun je multiroom gebruiken met behulp van stembediening.

[ls_content_block id=”1227″]