Sonos aanbiedingen bij BCC | De beste deals

BCC is een van de grootste electronica winkels in Nederland en heeft regelmatig Sonos producten in de aanbieding. Sonos aanbiedingen bij BCC lopen soms op tot wel 20 procent! Via de onderstaande links kom je uit bij de goedkoopste Sonos producten bij Sonos aanbiedingen bij BCC. Ook is het mogelijk om een overzicht van alle Sonos speakers en attributen te zien. Dat kan via deze link.

[ls_content_block id=”1387″ para=”paragraphs”] Bekijk alle Sonos aanbiedingen bij BCC

De goedkoopste Sonos Play 1 bij BCC
De goedkoopste Sonos Play 3 bij BCC
De goedkoopste Sonos Play 5 bij BCC
De goedkoopste Sonos Playbar bij BCC
De goedkoopste Sonos Sub bij BCC
De goedkoopste Sonos Boost bij BCC
De goedkoopste Sonos Connect bij BCC

Sonos voordeel bij BCC

Sonos is bij BCC verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dankzij het grote assortiment zijn alle Sonos producten vrijwel altijd leverbaar en de volgende dag in huis. Daarnaast verkoopt BCC ook attributen om de Sonos speakers te bevestigen aan muren of om te plaatsen op statieven. Ook op dit soort accessoires is er voordeel te vinden bij BCC.

Extra korting bovenop de Sonos aanbiedingen bij BCC.

Ook op de Sonos aanbiedingen bij BCC is het mogelijk dat je nog extra korting krijgt, bovenop de huidige aanbieding. Zo kan het zijn dat er een cashback actie is of dat je na het aanschaffen van een Sonos systeem een extra kortingscode krijgt toegestuurd op je volgende Sonos aankoop. Tot slot kan je gebruik maken van cadeaubonnen of cadeaukaarten.

BCC Nederland

BCC is ooit in 1969 opgericht en is onderdeel van FNAC DARTY. Met ruim 71 winkels en 1500 medewerkers die vol passie helpen om jou de best mogelijke service te geven voor de laagste prijzen. Vandaar ook hun slogan: Low prises, High Service. BCC heeft voornamelijk elektronische producten in het assortiment en probeert nieuwe ontwikkelingen snel te signaleren om zo voorop te lopen bij de introductie van nieuwe producten.

De zes beloftes van BCC

De eerste belofte van BCC is dat zij altijd de beste prijs garanderen. Wanneer je in een straal van 20km van een BCC winkel bij een concurrent een goedkopere prijs ziet op een van de producten, dan krijg je het verschil terugbetaald.

Altijd het beste advies is de tweede belofte. Met persoonlijke aandacht van ervaren verkoopadviseurs krijg je een goed advies!

Altijd de juiste keuze en altijd het meeste gemak, altijd de beste service en tot slot altijd een duurzame keuze. Kortom, erg mooie beloftes die het winkelen nog aangenamer maken!

[ls_content_block id=”1227″]