Wat is alles in 1?

0
490

Ben jij op zoek naar nieuwe abonnementen voor je telefoon, internet én de tv? Dan is het nogal veel werk voor jezelf om dit allemaal apart uit te pluizen. Je wilt natuurlijk wel kwaliteit voor een aardige prijs. Maar bij welke provider kun je dat dan vinden? Het is een lastige zoektocht dus. Heb je echter wel eens gehoord van alles in 1? 

Wat houdt ‘alles in 1’ in?

Alles in 1 wordt ook wel 3 in 1 genoemd. Het is namelijk een voordeelpakket waarbij internet, tv en bellen behoren. Hier zitten natuurlijk voordelen aan, maar ook nadelen. Het is namelijk zo dat 86% van de mensen die gekozen hebben voor alles in 1 pakketten te veel betalen.

De voordelen van alles in 1

Er zijn natuurlijk wel een aantal voordelen als je kiest voor alles in 1. Het is namelijk meestal voordeliger om af te sluiten dan wanneer jij besluit om alles los af te sluiten. Daarnaast heb je bij technische problemen een aanspreekpunt en krijg je maandelijks een overzichtelijk factuur met alle kosten. Het is nou eenmaal veel handiger en overzichtelijker voor jezelf.

Hoe vergelijk je alles in 1 pakketten?

Natuurlijk zijn er veel providers die deze alles in 1 pakketten aanbieden. Maar hoe kies je nou de beste? Je moet ze daarvoor allemaal met elkaar vergelijken. Meestal zijn hier erg handige websites voor. Dan vul je gewoon je postcode in en krijg je binnen enkele seconden de pakketten te zien. Dan moet jij nog goed kijken naar kenmerken zoals de prijs per maand én per jaar, internetsnelheid en acties zoals een cashback.