Sonos Sub Mini aanbieding | De beste deals

De Sonos Sub Mini is een elegante en compacte subwoofer voor je Sonos-systeem. Dit kleine broertje van de Sonos Sub (Gen3) biedt een erg goede geluidskwaliteit in een compacter jasje tegen een heel wat lagere prijs. Dat klinkt natuurlijk bijna te goed om waar te zijn, maar Sonos bewijst dat het kan! Wil je meer te weten komen over de Sonos Sub Mini aanbieding? Hieronder lees je wat de voordelen en innovaties van deze subwoofer zijn.

Sonos Sub Mini aanbiedingen:

Huidige Sonos Sub Mini aanbiedingen:

De voordelen van een Sonos Sub Mini

Met de Sonos Sub (Gen3) heeft de marktleider van draadloze multiroom audio natuurlijk al een hele tijd een krachtige subwoofer in het assortiment. De grootte en relatief hoge prijs van deze subwoofer weerhield veel klanten er echter van om voor diepere indrukwekkende bassen te kiezen. Met de Sonos Sub Mini aanbieding is er nu een interessant alternatief in de markt die voor een breder publiek geschikt is.

sonos sub mini aanbiedingen

Compact

Het eerste wat opvalt als je de Sonos Sub Mini ziet is het kleine formaat. De meeste subwoofers nemen nogal wat ruimte in beslag in de kamer. De Sonos Sub Mini is een mooi ontworpen compacte cilinder van slechts 23 centimeter doorsnede en met een hoogte van net iets meer dan 30 centimeter. De subwoofer maakt een nog compactere indruk door het open design in het midden. De subwoofer is er in de kleuren wit en zwart en kan ook onder een bureau of tafel geplaatst worden. Zo past de Sonos Sub Mini in elke kamer en interieur.

Krachtige bas

De Sonos Sub Mini maakt korte metten met het vooroordeel dat je voor een krachtige bas een enorme speaker nodig hebt. De subwoofer werkt namelijk met een akoestisch afgesloten behuizing waarin twee speciale woofers de volle en rijke lage frequenties van een veel grotere subwoofer genereren. Deze werkwijze zorgt voor een nog betere basweergave. De Sonos Sub Mini zorgt niet alleen ervoor dat je nog méér wordt ondergedompeld in je films en series, maar ook bij het afspelen van muziek voegt deze subwoofer een extra dimensie toe aan je audiobeleving.

Betaalbaar met een Sonos Sub Mini aanbieding

Vergelijk je de prijs van de Sonos Sub Mini aanbieding met producten met een soortgelijke geluidskwaliteit, dan valt op de de Sub Mini verrassend gunstig geprijsd is. Met een adviesprijs van 499 euro is de Sub Mini ook een flink stuk goedkoper dan zijn grotere broer, de Sonos Sub (Gen3).

Makkelijk in gebruik

Je voegt de Sonos Sub Mini heel makkelijk toe aan je bestaande Sonos-installatie. Via de app kun je de subwoofer namelijk in een oogwenk draadloos koppelen. Omdat de subwoofer verder alleen een stopcontact nodig heeft, kun je ‘m op elke plek in de kamer neerzetten. De slimme software van Sonos zorgt er vervolgens voor dat het geluid altijd synchroon loopt met het beeld van je TV en je andere speakers van Sonos. Ook het volume past zich automatisch aan aan het volume van de gekoppelde speakers, Makkelijker kan het bijna niet.

sonos sub mini aanbieding

Innovaties van de Sonos Sub Mini

Om zo’n krachtige en rijke bas te produceren in een relatief kleine en elegante subwoofer is heel wat technologische expertise en innovatie nodig. Hieronder lees je wat de Sonos Sub Mini aanbieding zo bijzonder maakt.

Woofers en TruePlay

De Sonos Sub Mini heeft niet één, maar twee luidsprekers voor lage tonen aan boord, de zogenaamde woofers. Door deze twee woofers naar binnen gericht tegenover elkaar te plaatsen, ontstaat er een opheffing van krachten en vibraties. Hierdoor voorkomt Sonos het gezoem en getril dat bij subwoofers van andere merken nogal eens aanwezig is. Daarnaast is het geluid in iedere ruimte anders. Om ervoor te zorgen dat de geluidskwaliteit in iedere kamer zo optimaal mogelijk is, heeft Sonos Trueplay ontwikkeld. Met deze tuning-technologie kun je de bas aanpassen op basis van de unieke akoestische kenmerken van je kamer, zodat die nooit te hard, brommerig of vlak klinkt.

Nachtmodus en Spraakversterking

Enkele functiies van de Sonos Sub Mini aanbieding zijn de innovatieve Sonos-functies Nachtmodus en Spraakversterking. Met de functie Nachtmodus worden de luide lage tonen wat afgevlakt, zodat je ook je huisgenoten en buren te vriend houdt wanneer je nog laat van een film geniet. De functie Spraakversterking zorgt er juist voor dat dialogen beter verstaanbaar worden, zodat je geen woord meer mist. Met beide functies heb je optimaal geluid onder alle omstandigheden!

De Sonos Sub Mini aanbieding, de ideale uitbreiding van Sonos-systeem

Omdat deze elegante en krachtige subwoofer te combineren is met alle soundbars en speakers in de lineup van Sonos, voegt de subwoofer altijd een extra dimensie toe aan je geluidsbeleving. Combineer je de Sub Mini bijvoorbeeld met één Sonos Beam of Ray en twee Sonos One’s, dan kun je van fantastisch surround-geluid genieten. Door innovatieve technieken toe te passen, is Sonos erin geslaagd een indrukwekkende, krachtige en betaalbare subwoofer te ontwikkelen die bovendien extreem gebruiksvriendelijk is. Deze kleine krachtpatser bewijst dat ook een compacte subwoofer voor imposante lage tonen kan zorgen.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos Roam 2, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.