Sonos Sub aanbiedingen

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Sub aanbieding geweest bij verschillende webshops. Sonos Sub aanbiedingen vind je hier:

Sonos Sub aanbiedingen – dé draadloze subwoofer

De Sonos Sub is de Subwoofer van Sonos. Deze subwoofer is één van de bekendste en beste draadloze subwoofers die op dit moment te verkrijgen is. De Sonos Play speakers weten op zichzelf een redelijke bass te creëren. Maar wil je toch wat meer, dan kan de Sonos Sub een uitkomst zijn. De Sonos Sub weet een indrukwekkende diepe bass te creëren.

De Sonos Sub zal door vrijwel iedereen gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld een Play speaker of de Playbar. De functie van de Sonos Sub is dan ook het ondersteunen van andere Sonos speakers.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Het systeem van Sonos bestaat uit verschillende speakers en controllers, namelijk:

Sonos Sub – Functionaliteit en design

Sonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Sub is een absolute eye catcher. Het design van de Sonos Sub is erg uniek. De vormen van de Sonos Sub zal je niet snel bij andere subwoofers terug zien. De Sonos Sub is in twee kleuren te verkrijgen; wit en zwart.