Sonos Sub aanbiedingen

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Sub aanbieding geweest bij verschillende webshops. Sonos Sub aanbiedingen vind je hier:

Sonos Sub aanbiedingen – dé draadloze subwoofer

De Sonos Sub is de Subwoofer van Sonos. Deze subwoofer is één van de bekendste en beste draadloze subwoofers die op dit moment te verkrijgen is. De Sonos Play speakers weten op zichzelf een redelijke bass te creëren. Maar wil je toch wat meer, dan kan de Sonos Sub een uitkomst zijn. De Sonos Sub weet een indrukwekkende diepe bass te creëren.

De Sonos Sub zal door vrijwel iedereen gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld een Play speaker of de Playbar. De functie van de Sonos Sub is dan ook het ondersteunen van andere Sonos speakers. Met dit Sonos product maak je jouw Sonos Systeem compleet.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Het systeem van Sonos bestaat uit verschillende speakers en controllers, namelijk:

Sonos Sub – Functionaliteit en design

Sonos SUB aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Sub is een absolute eye catcher. Het design van de Sonos Sub is erg uniek. De vormen van de Sonos Sub zal je niet snel bij andere subwoofers terug zien. De Sonos Sub is in twee kleuren te verkrijgen; wit en zwart. De SUB is goed te gebruiken in combinatie met alle andere Sonos spelers en ook met de Sonos Connect amp kan dit exemplaar verbinding maken. Bestuur de SUB vanuit elke kamer waar je toegang tot je WiFi hebt.

De SUB toevoegen aan je andere speakers?

Je kunt de SUB gemakkelijk toevoegen aan je andere speakers binnen het Sonos Systeem. Stop de stekker in het stopcontact en druk op de knop om de SUB te verbinden met de speakers die al zijn aangesloten op je WiFi verbinding. Dit gebeurt in enkele ogenblikken en wanneer je het geluidje hoort, dan kun je vervolgens direct gebruik maken van je nieuwe SUB. De SUB ondersteund je andere speakers en is vooral aan te raden bij je Playbar of Playbase. Dit apparaat zorgt echt voor een nieuwe dimensie. Dus ga je een goede film kijken, of vier je een feestje, de Sonos SUB maakt het allemaal helemaal af met zijn lage tonen!

Wat zit er allemaal in de verpakking van de SUB van Sonos?

Het meest belangrijke onderdeel in je verpakking is je splinternieuwe Sonos SUB! Daarbij krijg je een stroomkabel, Sonos Quickstart handleiding, een boekje met juridische informatie en de garantievoorwaarden. Het is echt heel makkelijk om je nieuwe Sonos Systeem aan te sluiten en je hebt er dankzij de WiFi niet eens een optische kabel voor nodig. Kortom, een fluitje van een cent deze eenvoudige installatie!

Via je telefoon of tablet kun je de SUB instellen en toevoegen aan je smart tv of home cinema set van Sonos. Combineer de SUB met 2x Play 1 speakers om erg goede hifi geluiden in stereo te creëren.

Product overzicht
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
2 based on 26 votes
Merk
Sonos
Product
SUB
Prijs
EUR 679