Sonos Sub aanbieding

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Sub aanbieding geweest bij verschillende webshops. Sonos Sub aanbiedingen vind je hier:

Bekijk de beste Sonos Sub aanbiedingen:

Op dit moment zijn Sonos Sub subwoofers in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, met playbar, met playbase, met beam en in het zwart. Klik op de bovenstaande link om naar de beste Sonos Sub aanbieding per webwinkel te gaan.

Sonos Sub aanbieding – dé draadloze subwoofer

De Sonos Sub is de Subwoofer van Sonos. Deze subwoofer is één van de bekendste en beste draadloze subwoofers die op dit moment te verkrijgen is. De Sonos Play speakers weten op zichzelf een redelijke bass te creëren. Maar wil je toch wat meer, dan kan de Sonos Sub een uitkomst zijn. De Sonos Sub weet een indrukwekkende diepe bass te creëren.

De Sonos Sub zal door vrijwel iedereen gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld een Play speaker of de Playbar. De functie van de Sonos Sub is dan ook het ondersteunen van andere Sonos speakers. Met dit Sonos product maak je jouw Sonos Systeem compleet.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Ben je op zoek naar een Sonos Sub aanbieding? Scroll dan een stuk naar boven. In het overzicht linken wij direct naar de beste Sonos Sub aanbieding van dit moment. Profiteer van korting bij aankoop van een Sonos Sub.

Sonos Sub – Functionaliteit en design

Sonos SUB aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Sub is een absolute eye catcher. Het design van de Sonos Sub is erg uniek. De vormen van de Sonos Sub zal je niet snel bij andere subwoofers terug zien. De Sonos Sub is in twee kleuren te verkrijgen; wit en zwart. De SUB is goed te gebruiken in combinatie met alle andere Sonos spelers en ook met de Sonos Connect amp kan dit exemplaar verbinding maken. Bestuur de SUB vanuit elke kamer waar je toegang tot je WiFi hebt.

De SUB toevoegen aan je andere speakers?

Je kunt de SUB gemakkelijk toevoegen aan je andere speakers binnen het Sonos Systeem. Stop de stekker in het stopcontact en druk op de knop om de SUB te verbinden met de speakers die al zijn aangesloten op je WiFi verbinding. Dit gebeurt in enkele ogenblikken en wanneer je het geluidje hoort, dan kun je vervolgens direct gebruik maken van je nieuwe SUB. De SUB ondersteund je andere speakers en is vooral aan te raden bij je Playbar of Playbase. Dit apparaat zorgt echt voor een nieuwe dimensie. Dus ga je een goede film kijken, of vier je een feestje, de Sonos SUB maakt het allemaal helemaal af met zijn lage tonen!

Wat zit er allemaal in de verpakking van de SUB van Sonos?

Het meest belangrijke onderdeel in je verpakking is je splinternieuwe Sonos SUB! Daarbij krijg je een stroomkabel, Sonos Quickstart handleiding, een boekje met juridische informatie en de garantievoorwaarden. Het is echt heel makkelijk om je nieuwe Sonos Systeem aan te sluiten en je hebt er dankzij de WiFi niet eens een optische kabel voor nodig. Kortom, een fluitje van een cent deze eenvoudige installatie!

Via je telefoon of tablet kun je de SUB instellen en toevoegen aan je smart tv of home cinema set van Sonos. Combineer de SUB met 2x Play 1 speakers om erg goede hifi geluiden in stereo te creëren.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home