Sonos Roaml SL aanbieding | De beste Sonos aanbieding

Draadloze en draagbare speakers zijn ideaal om mee te nemen in de tuin, de auto en zelfs op vakantie. Als je op zoek bent naar een geweldig geluid uit een klein en lichtgewicht draagbare speaker dan is de Sonos Roam SL aanbieding een echte aanrader. Je kan met deze lichtgewicht speaker urenlang luisteren naar muziek, de radio, luisterboeken en dat allemaal met een oplaadbare batterij die lang mee gaat. Met de Sonos-app kan je de Sonos Roam SL instellen zoals jij het prettig vindt en je kan meerdere speakers toevoegen om een intens geluid te creëren. Je kan uit twee kleuren kiezen, namelijk lunar wit en shadow zwart waardoor je hem kan laten passen bij jouw interieur en wensen.

Huidige Sonos Roam SL aanbiedingen:

Sonos Roam SL Duo pack aanbieding

Je kan verschillende speakers aan elkaar koppelen om een immens mooi geluid van verschillende kanten te creëren. Door gebruik te maken van de Sonos Roam SL aanbieding ben je in verhouding minder kwijt aan de aanschaf dan dat je twee losse speakers zou aanschaffen. Door de combinatie van twee speakers krijg je korting. Je kan jouw Sonos Roam SL Duo pack aanbieding scoren bij Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en Expert in de kleuren wit en zwart.

sonos-roam_sl_aanbieding

Huidige Sonos Roam SL Duo pack aanbiedingen:

Sonos Roam SL zwart aanbieding

Je kan de Sonos Roam SL kopen in de kleur shadow zwart. Als je de draagbare speaker in shadow zwart aanschaft ga je voor een klassiek maar ook strak uiterlijk dat overal bij past en weg valt in zijn omgeving. Dit kan vele voordelen hebben ten opzichte van de andere kleur, wit. Je kan jouw Sonos Roam SL zwart aanbieding scoren bij Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en Expert bij de beste Sonos aanbiedingen.

Huidige Sonos Roam SL Zwart pack aanbiedingen:

Sonos Roam SL wit aanbieding

Naast dat je de Sonos Roam SL kan aanschaffen in shadow zwart, kan je ook gaan voor lunar wit. Deze kleur wit is geen standaardkleur wit, maar is net een tint anders waardoor hij een chic uiterlijk heeft. Deze kleur valt makkelijk op in zijn omgeving waardoor je hem eenvoudig terug kan vinden. Bij Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en Expert vind je jouw Sonos Roam SL wit aanbieding bij de beste Sonos aanbiedingen.sonos-roam_sl_aanbieding

Huidige Sonos Roam SL Wit pack aanbiedingen:

Sonos Roam SL verschil Roam

Het merk Sonos heeft verschillende draagbare speakers op de markt gebracht, waaronder de Sonos Roam SL en de Sonos Roam. Beide modellen lijken erg op elkaar en eigenlijk kan gezegd worden dat de SL-uitvoering een goedkopere variant is van het basismodel. Als je kijkt naar de batterijcapaciteit en de geluidsarchitectuur zit er tussen beide modellen eigenlijk geen verschil. Tussen de Sonos Roam SL verschil Roam te vinden moet je kijken naar het ontbreken van de microfoon in het SL-model. Hierdoor zijn er minder mogelijkheden beschikbaar ten opzichte van het originele model. Je kan voor de SL-uitvoering nog losse accessoires kopen zoals een stroomadapter en draadloze oplader.

Sonos Roam SL van Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en Expert

Bij de beste Sonos aanbieding vind je de Sonos Roam SL van Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en Expert. Je kan dit model aanschaffen in de kleuren lunar wit en shadow zwart. Hij zorgt dat je een naadloze luisterbeleving ervaart, overal waar je hem eenvoudig mee naar toe neemt. Je kan vanaf elk device streamen naar je Sonos Roam SL speaker. De batterij is oplaadbaar en biedt tot 10 uur continue afspeeltijd bij een geluidsniveau van 50%. Zo kan je hem de hele dag gebruiken zonder dat ineens de muziek uit valt. Het design is verfijnd en past in elk interieur, hij is robuust vanwege zijn schokabsorberende, water- en stofbestendigheid en er zijn verschillende bedieningsopties. Je kan gebruik maken van de Sonos app, Airplay 2, Bluetooth en de knoppen op het apparaat zelf.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.