Sonos Ray aanbieding | De beste deals

De Sonos Ray is een unieke soundbar. De Ray heeft hoogwaardige geluidskwaliteit, is erg compact en betaalbaar. Dat is een combinatie die je nog niet veel terug ziet als je op zoek gaat naar een soundbar. Wil je meer te weten komen over de beste Sonos Ray aanbieding? Lees dan snel verder. Hier lees je wat de voordelen van de soundbar zijn en hoe de Sonos Ray werkt.

Sonos Ray aanbiedingen:

Alle huidige Sonos Ray aanbiedingen:

Waarom kiezen voor een Sonos Ray aanbieding?

Dat de Sonos Ray nu al zo populair blijkt te zijn, is niet gek. De volgende voordelen maken de soundbar bijzonder in zijn soort. Zo is de Sonos Ray compact, betaalbaar, krachtig qua geluid en compatible met meerdere systemen. Wil je profiteren van korting op de Sonos Ray soundbar? Bekijk de beste Sonos Ray aanbiedingen in het bovenstaande overzicht.

sonos ray aanbieding

Compacte soundar

Een eerste pluspunt van de Sonos Ray is het formaat. Voor een soundbar is de Sonos Ray een erg compact model. De breedte bedraagt 55,9 centimeter, de hoogte 7,1 centimeter en de diepte 9,5 centimeter. Met het handige formaat past de Sonos Ray in elke woning.

Je kunt er zelf voor kiezen of je de soundbar aan de muur hangt of dat je hem op of in je televisie meubel wilt plaatsen. Een muurbeugel kun je los bestellen. De soundbar is er in het wit en zwart.

Betaalbaar

In vergelijking met andere soundbars van het merk, wordt dit de goedkoopste variant. Er is een adviesprijs vastgesteld voor een bedrag van 299 euro. Daarmee heb je een goede soundbar voor een betaalbaar prijskaartje.

Krachtig geluid

Ondanks dat het Sonos Ray model kleiner en compacter is dan andere soundbars, de kwaliteit van het apparaat krachtig. Het geluid is kraakhelder. Of je nu muziek afspeelt of naar een film gaat kijken, het geluid is goed, meeslepend en vol. Al helemaal als je de Sonos Ray combineert met andere Sonos apparaten in huis.

Een extra functie van de Sonos Ray is dat je spraakversterking in kan schakelen. Tijdens films kan dit een groot voordeel zijn. Tijdens dialogen versterk je met de functie de spraak, zodat je ook tijdens zachte gesprekken of gefluister nog goed kunt verstaan wat er wordt gezegd.

Naast de spraakversterking, heb je bij de Ray ook nog de nachtmodus die je in kunt schakelen. Met deze functie maak je harde geluiden minder intens en maak je de zachte geluiden juist intenser. Dat is ideaal voor op de late avond.

sonos ray

Compatible

Wat daarnaast echt een handige eigenschap is van de Sonos Ray, is dat de soundbar erg compatible is. De soundbar kun je aan verschillende systemen koppelen. Zo ondersteunt de Sonos Ray onder andere Spotify Connect, Apple Airplay 2, Dolby Digital 5.1, DTS Digital Surround en Stereo PCM. En natuurlijk de Sonos app zelf.

Door middel van een optische kabel sluit je de Sonos Ray aan op je televisie. Je kunt ervoor kiezen om de soundbar via wifi of via de ethernetpoort. Zelf heeft de nieuwe soundbar geen ingang voor HDMI e-ARC.

Hoe werkt de Sonos Ray?

Om met een compact formaat een krachtig geluid te realiseren, bestaat de soundbar uit twee tweeters, twee mid woofers en een Bass reflex systeem. Met de tweeters worden de hoge tonen geregeld, de mid woofers zorgen voor de tonen met middelmatige frequentie en de bass voor de lage tonen. Door middel van 4 digitale versterkers wordt de soundbar aangestuurd.

Daarnaast is het handige aan dit model, dat de speakers naar voren zijn gericht. Op het moment dat je de soundbar bijvoorbeeld met een muurbeugel bij je televisie wilt bevestigen, wordt het geluid naar voren gericht en kan het zich goed over de ruimte verspreiden.

Wil je profiteren van korting op de Sonos Ray soundbar? Bekijk de beste Sonos Ray aanbiedingen in het bovenstaande overzicht.

Bediening

Met de knoppen aan de bovenkant is de Sonos Ray te bedienen. Zo kun je bij het afspelen van muziek met de knoppen pauzeren, liedjes overslaan of opnieuw afspelen. Bovendien is het tijdens het televisiekijken mogelijk om het geluid met een afstandsbediening te reguleren. Ook kun je met de telefoon en de Sonos app de soundbar bedienen.

sonos ray aanbiedingen

Het instellen en de Sonos app

Om de Sonos Ray in te stellen kan je de bijbehorende Sonos app gebruiken. Heb je een telefoon met iOS? Dan kan je via de Sonos app zelfs van extra geluidsopties gebruik maken. Zo heb je de mogelijkheid om een geluidsmeting van je ruimte te maken. De Sonos Ray kan daar dan op worden afgesteld. Dit wordt ook wel de Trueplay tuning-technologie genoemd.

Daarnaast is het voor gebruikers van de Sonos app mogelijk om geluidsinstellingen met een equalizer zelf aan te passen. In de app bepaal je zelf hoe je de Sonos Ray instelt. Pas bijvoorbeeld de bass aan, de treble of het volume.

Het leuke is bovendien, dat je de Sonos Ray soundbar kan koppelen aan andere Sonos apparaten in huis. Op die manier creëer je echt een surround sound effect in je woning. Het geluid komt tijdens het luisteren van muziek of het kijken naar een film echt tot leven.

Wil je binnenkort een Sonos Ray soundbar aanschaffen? Houd dat de beste Sonos Ray aanbieding van dit moment in de gaten. Dit doe je door het overzicht op deze pagina te bekijken. Scroll dus helemaal naar boven om de beste Sonos Ray aanbieding te bekijken.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos Roam 2, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.