Sonos Port aanbieding

Let op: de Sonos Port is nog niet uitgebracht. En is daarom nog niet verkrijgbaar.

Zodra de Sonos Port in Nederland verkrijgbaar is zullen we hieronder linken naar de beste prijzen en/of aanbiedingen. De Sonos Port wordt de de opvolger van de Sonos Connect De Sonos Move is vanaf ongeveer januari 2sonos port aanbieding020 verkrijgbaar in Nederland en gaat €449,- kosten.

In september 2019 kondigde Sonos een aantal nieuwe producten aan. Eén hiervan was de Sonos Port. Natuurlijk waren wij er als de kippen bij om je als eerste de beste Sonos Port aanbieding te kunnen bieden. De Sonos Port werd geïntroduceerd als de vervanger van de good old Sonos Connect. Dit gadget was de link tussen de streaming service van jouw keuze en jouw speaker. Immers was de Sonos Move pas de eerste speaker van dit merk die in staat was om middels Bluetooth je muziek via een speaker te laten streamen. Voor elke speaker die voor de Move werd uitgebracht, heb je dus een dergelijke connector nodig. De Sonos Port kan deze rol voor je vervullen.

Specificaties van de Sonos Port

De Sonos Port kun je gebruiken om te streamen via je speaker. Het is te zien als een verbeterde versie van de Sonos Connect. Het systeem is uit te breiden naar meerdere kamers, zodat je waar en wanneer jij dat wilt binnen je woning je favoriete muziek kunt luisteren. Met een gewicht van iets minder dan een halve kilo is dit apparaat zeer licht. Ook de dimensies zijn compact: 41 x 138 x 138 mm. Door de universele zwarte kleur zal deze gadget niet opvallen of uit de toon vallen bij je andere interieur. De converter kan digitaal naar analoog omzetten. De 12V-trigger schakelt automatisch een speaker voor je in wanneer jij dit aangeeft.

De capaciteiten van de Sonos Port

De Sonos Port valt te omschrijven als een adapter. Deze is nodig wanneer je muziek wilt streamen naar Sonos speakers die uitgebracht zijn voor de Sonos Move. Sonos speakers kun je aansturen via een handige Sonos app, en ook de Sonos Port valt te gebruiken via deze app. Ook is de Port compatibel met Apple Airplay 2. Bezit je een slimme speaker, zoals de Sonos One of de Sonos Beam? Geen probleem, want de Port kan tevens goed omgaan met je Google Assistant en Alexa van Amazon. Er zijn ingangen aanwezig om audioapparaten op aan te sluiten. Zo kun je niet alleen je telefoon, maar ook je mp3 speler aansluiten op de Port. WiFi-n wordt ondersteund op 2,4 GHz en tevens zijn er ethernetpoorten aanwezig voor 10 – 100 Mbit / s.

Sonos Port: de vervanger van de Sonos Connect

De Sonos Connect is de voorganger van de Sonos Port. Het was de eerste oplossing die gevonden werd. Vele mensen wilden immers muziek kunnen streamen via hun bestaande speakers, wat tot dan toe nog niet mogelijk was. Dit is wat beide goed doen. Tevens beschikken beide apparaten over touchbediening, wat het gebruiksgemak significant vergroot. De Port is iets lichter, compacter en voorzien van meer functies en mogelijkheden. Het is dan ook met recht te omschrijven als een stap vooruit.

Waar vind ik de beste Sonos Port aanbieding?

Het antwoord op deze vraag is simpel: die vind je hier! Op deze site worden de beste Sonos Port aanbiedingen van dit moment voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je niets mist. Het speuren naar kortingen en aanbiedingen is immers best wel tijdrovend, omdat er zoveel webshops zijn die elkaar de loef af proberen te steken met lage prijzen. Echter zit er soms wel een addertje onder het gras, zoals bijvoorbeeld hoge verzendkosten. Wij snappen maar al te goed dat je daar niet op zit te wachten. Daarom vind je hier altijd de beste Sonos Port aanbieding inclusief voordelige klantvoorwaarden. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Tevens wordt altijd aangegeven welke aanbieding van welke webshop op dit moment de beste Sonos Port aanbieding is.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos OneSonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos BoostSonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore