Sonos Playbase aanbiedingen

Sonos Playbase aanbiedingenDe Sonos Playbase zorgt er voor dat echt alles beter klinkt wat je op tv afspeelt. De relatief compacte speakers produceren een verrassend vol en helder geluid. Een Sonos Playbase bevat tien versterkende luidsprekers, het voordeel hiervan is dat lage en hoge tonen afzonderlijk van elkaar worden geproduceerd. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de Sonos Playbase speaker zo’n vol en helder geluid kunnen produceren alsof je deel uitmaakt van je film!

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Het systeem van Sonos bestaat uit verschillende speakers en controllers, namelijk:

Sonos Playbase Functionaliteit en design

Sonos PlaybaseSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Playbase en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Sonos Playbase in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De Sonos Playbase is in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.

Je nieuwe Sonos Playbase aansluiten is super makkelijk!

Het stelt werkelijk niets voor. Het is super gemakkelijk om je nieuwe Sonos Playbase aan te sluiten of toe te voegen aan je al eerder gekochte boxen. Door de stroomtoevoer aan te sluiten en op de knop voor het verbinden te drukken, zorg je er voor dat de Sonos Playbase automatisch wordt toegevoegd op je Wifi kanaal. Je kunt daarna direct luisteren naar je favoriete muziek. Ook kun je al je boxen op elkaar afstellen. Dit kan via de mobiele applicatie.

Wat kom je tegen in de verpakking van de Sonos Playbase?

Allereerst zul je in de verpakking je nieuwe Sonos Playbase tegenkomen. Daarbij zitten de voedingskabel, ethernetkabel en optische audiokabel. Ook kom je een folder met garantie- en juridische informatie tegen. Tot slot zul je de Quickstart handleiding in de verpakking vinden. Kortom, je kunt direct aan de slag met je nieuwe Sonos Playbase.

Sonos Playbase aanbiedingen
5 (100%) 3 votes