Sonos Playbase aanbieding

De Sonos Playbase zorgt er voor dat echt alles beter klinkt wat je op tv afspeelt. De relatief compacte speakers produceren een verrassend vol en helder geluid. Een Sonos Playbase bevat tien versterkende luidsprekers, het voordeel hiervan is dat lage en hoge tonen afzonderlijk van elkaar worden geproduceerd. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de Sonos Playbase speaker zo’n vol en helder geluid kunnen produceren alsof je deel uitmaakt van je film! Bekijk in het onderstaande overzicht de beste Sonos Playbase aanbieding van dit moment.

De huidige Sonos Playbase aanbiedingen:

Maak gebruik van een Sonos Playbase aanbieding

Op dit moment is de Sonos Playbase in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, in een bundel met sub, bundel met play 1, bundel met play one en in het zwart en wit. Klik op de bovenstaande link om naar de beste Sonos Playbase aanbieding per webwinkel te gaan.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Sonos Playbase Functionaliteit en design

Sonos Playbase aanbiedingen

Sonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Playbase en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Sonos Playbase in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De Sonos Playbase is in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.

Je nieuwe Sonos Playbase aansluiten is super makkelijk!

Sonos Playbase

Het stelt werkelijk niets voor. Het is super gemakkelijk om je nieuwe Sonos Playbase aan te sluiten of toe te voegen aan je al eerder gekochte boxen. Door de stroomtoevoer aan te sluiten en op de knop voor het verbinden te drukken, zorg je er voor dat de Sonos Playbase automatisch wordt toegevoegd op je Wifi kanaal. Je kunt daarna direct luisteren naar je favoriete muziek. Ook kun je al je boxen op elkaar afstellen. Dit kan via de mobiele applicatie.

Wat kom je tegen in de verpakking van de Sonos Playbase?

Allereerst zul je in de verpakking je nieuwe Sonos Playbase tegenkomen. Daarbij zitten de voedingskabel, ethernetkabel en optische audiokabel. Ook kom je een folder met garantie- en juridische informatie tegen. Tot slot zul je de Quickstart handleiding in de verpakking vinden. Kortom, je kunt direct aan de slag met je nieuwe Sonos Playbase.

Overtuigd van de Sonos Playbase en op zoek naar een goede deal? Scroll dan naar boven en maak gebruik van een Sonos Playbase aanbieding. Zo profiteer je van korting en koop je jouw Playbase voor de allerbeste prijs.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home