Sonos Playbase aanbieding | De beste deals

De Sonos Playbase is helaas niet meer verkrijgbaar, aangezien deze uit het assortiment is gehaald. Maar wees niet getreurd, Sonos heeft enkele uitstekende vervangende opties geïntroduceerd. Voor een slanke en krachtige soundbar kun je kiezen voor de Sonos Beam Gen2. Als je op zoek bent naar een indrukwekkende bioscoopervaring, is de Sonos Arc met Dolby Atmos-ondersteuning een geweldige keuze. En voor een meeslepend geluid met geavanceerde technologieën is er de Sonos Ray. Hoewel de Playbase niet langer beschikbaar is, bieden deze vervangende producten jou nog steeds de hoogwaardige geluidskwaliteit en veelzijdigheid waar Sonos om bekend staat.

De Sonos Playbase zorgt er voor dat echt alles beter klinkt wat je op tv afspeelt. De relatief compacte speakers produceren een verrassend vol en helder geluid. Een Sonos Playbase bevat tien versterkende luidsprekers, het voordeel hiervan is dat lage en hoge tonen afzonderlijk van elkaar worden geproduceerd. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de Sonos Playbase speaker zo’n vol en helder geluid kunnen produceren alsof je deel uitmaakt van je film! Bekijk in het onderstaande overzicht de beste Sonos Playbase aanbieding van dit moment.

De huidige Sonos Playbase aanbiedingen:

Maak gebruik van een Sonos Playbase aanbieding

Op dit moment is de Sonos Playbase in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, in een bundel met de Sonos Sub, Sonos One SL, Sonos One en in het zwart en wit. Klik op de bovenstaande link om naar de beste Sonos Playbase aanbieding per webwinkel te gaan.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Voor de beste Sonos aanbiedingen om TV geluid af te spelen in je woonkamer ben je aan het goede adres. Wil je een home cinema maken en genieten van kwalitatief geluid? Dan is de Playbase zeker wat voor jou. Op zichzelf is het een fijn apparaat, maar in combinatie met de kleinere speakers helemaal. Gebruik de kleinere speakers om audio surround te creëeren.

Er zijn enorm veel winkels met goede aanbiedingen. De winkels de het meest vaak met aanbiedingen komen Staa boven aan de pagina genoemd. Naast dat ze vaak aanbiedingen hebben, komt het ook vaak voor dat ze hoge korting geven. Op losse producten krijg je korting, op sets kan het voordeel nog hoger zijn. Kortom, houdt deze pagina in de gaten om de beste deals te bekijken. Het is zonde als je teveel betaald voor de producten die je graag wil hebben.

De huidige Sonos Playbase aanbiedingen:

Sonos Playbase Functionaliteit en design

Sonos Playbase aanbiedingen

Sonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Playbase en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Sonos Playbase in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De Sonos Playbase is in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.

Je nieuwe Sonos Playbase aansluiten is super makkelijk!

Sonos Playbase

Het stelt werkelijk niets voor. Het is super gemakkelijk om je nieuwe Sonos Playbase aan te sluiten of toe te voegen aan je al eerder gekochte boxen. Door de stroomtoevoer aan te sluiten en op de knop voor het verbinden te drukken, zorg je er voor dat de Sonos Playbase automatisch wordt toegevoegd op je Wifi kanaal. Je kunt daarna direct luisteren naar je favoriete muziek. Ook kun je al je boxen op elkaar afstellen. Dit kan via de mobiele applicatie.

Wat kom je tegen in de verpakking van de Sonos Playbase?

Allereerst zul je in de verpakking je nieuwe Sonos Playbase tegenkomen. Daarbij zitten de voedingskabel, ethernetkabel en optische audiokabel. Ook kom je een folder met garantie- en juridische informatie tegen. Tot slot zul je de Quickstart handleiding in de verpakking vinden. Kortom, je kunt direct aan de slag met je nieuwe Sonos Playbase.

Overtuigd van de Sonos Playbase en op zoek naar een goede deal? Scroll dan naar boven en maak gebruik van een Sonos Playbase aanbieding. Zo profiteer je van korting en koop je jouw Playbase voor de allerbeste prijs.

De ideale opstelling voor home cinema

Wil je een eigen home cinema creëeren? Dan kun je daar verschillende opstellingen voor gebruiken. Afhankelijk van de grootte van de kamer kun je dat op verschillende manieren doen. De meest voor de hand liggende opstelling is de Playbase in combinatie met twee Play 1 speakers. In combinatie met de Sub, zorg je dat je audio surround hebt, met enorme beleving door de diepe bastonen. Hoe groter de kamer, hoe meer play 1 of play one boxen je toe kunt voegen. Wil je een nog dieper geluid, dan kun je in plaats van de play 1 kiezen voor de Play 5.

Het installeren van je Playbase is makkelijk!

Sonos heeft haar apparatuur zo ontwikkeld dat het enorm gemakkelijk is om het aan te sluiten in je thuisomgeving. Het enige dat je nodig hebt, is stroom en een stabiele WiFi connectie. Sluit de Playbase aan en druk op de knop. Vervolgens zal je een geluid horen waarmee er wordt bevestigd dat het apparaat is aangesloten. Kortom, Een kind doet de was. Mocht het je toch niet heel gemakkelijk afgaan, geen paniek. De Sonos geeft met kleuren lichtjes aan wat er aan de hand is. Dit kun je opzoeken in de bijgeleverde uitleg. Als je er dan nog steeds niet uitkomt, neem dan een kijkje op de website om extra uitleg te vinden. Wil je op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang af en toe een e-mail als we een mooie deal voor je hebben gevonden!

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos Roam 2, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.