Sonos Playbar aanbiedingen

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Playbar aanbieding geweest bij verschillende webshops. Sonos Playbar aanbiedingen vind je hier:

Sonos Playbar aanbiedingen – dé draadloze playbar

sonos playbar aanbiedingDe Sonos Playbar is één van de bekendste soundbars die momenteel verkrijgbaar is. De Playbar kan gebruikt worden als draadloze speaker, bijvoorbeeld in combinatie met speakers uit de Sonos Play serie. Maar de Playbar kan ook gebruikt worden als soundbar voor de tv. De Playbar bevat een 9-tal speaker die samen voor het volle en heldere Sonos geluid zorgen. Er zijn op het moment verschillende Sonos Playbar aanbiedingen, scroll naar beneden voor het overzicht.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Hoofdfunctie van de Playbar is om het vaak zwakke tv geluid sterker te maken. De Playbar zorgt ervoor dat tv programma’s, series en films volledig tot hun recht komen.

Het systeem van Sonos bestaat uit verschillende speakers en controllers, namelijk:

Sonos Playbar Functionaliteit en design

sonos playbar aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Playbar en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Sonos Playbar in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De Sonos Playbar is enkel in het zwart te verkrijgen.