Sonos Playbar aanbieding – profiteer van korting

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Playbar aanbieding geweest bij verschillende webshops. Sonos Playbar aanbiedingen vind je hieronder.

Bekijk de beste Sonos Playbar aanbiedingen van dit moment:

Op dit moment is de Sonos Playbar soundbar in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, in een bundel met sub, bundel met play 1, bundel met play one en in het zwart. Klik op de bovenstaande link om naar de beste Sonos Playbar aanbieding per webwinkel te gaan.

Sonos Playbar aanbieding – dé draadloze playbar

sonos playbar aanbiedingDe Playbar is één van de bekendste soundbars die momenteel verkrijgbaar is. De Playbar kan gebruikt worden als draadloze speaker, bijvoorbeeld in combinatie met speakers uit de Sonos Play serie. Maar de Playbar kan ook gebruikt worden als soundbar voor de tv. De Playbar bevat een 9-tal speaker die samen voor het volle en heldere Sonos geluid zorgen. Er zijn op het moment verschillende Sonos Playbar aanbiedingen, scroll naar beneden voor het overzicht.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Hoofdfunctie van de Playbar is om het vaak zwakke tv geluid sterker te maken. De Playbar zorgt ervoor dat tv programma’s, series en films volledig tot hun recht komen.

Wil je een Playbar kopen en ben je op zoek naar de beste Sonos Playbar aanbieding van dit moment? Scroll dan naar boven en bekijk het overzicht. Klik op een link om naar de beste Sonos Playbar aanbieding van de desbetreffende webwinkel te gaan. Profiteer vandaag nog van korting.

Sonos Playbar staat voor functionaliteit en design

sonos playbar aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Playbar en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Playbar in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De soundbar is enkel in het zwart te verkrijgen.

Direct aan de slag met je nieuwe Sonos Playbar!

Het aansluiten van je nieuwe Sonos soundbar is super gemakkelijk! Stop de stekker in het stopcontact, druk op de knop om te verbinden met je WiFi netwerk en alle speakers worden direct gevonden. Je kunt direct genieten van je muziek. Ook kun je er voor kiezen om de Sonos Speakers eerst goed in te stellen. Via de applicatie op je mobiel, kun je de automatische optimalisatie afspelen. In een paar stappen, past de muziek zich in iedere ruimte aan, zoals het geluid hoort te zijn!

Wat vind je allemaal terug in de verpakking?

Het eerste onderdeel dat niet te missen is, dat is uiteraard de Playbar zelf. Daarnaast zit er een stroomkabel, platte ethernetkabel, optische kabel, een Quickstart handleiding, de juridische informatie en de garantievoorwaarden in de doos. Met de inhoud van deze doos kun je eindelijk goed geluid uit je smart tv krijgen. Je sluit hem erg makkelijk aan op je smart tv, maar ook op de rest van je Sonos Systeem. Als je 2x play 1 speakers combineert met de playbar, kun je geweldig stereo geluid creëren voor je home cinema set. Je kunt het hele Sonos systeem met je smartphone of tablet besturen, dat is heel makkelijk, echt een fluitje van een cent!

Ben je inmiddels overtuigd van de Sonos Playbar? Maak dan gebruik van een Sonos Playbar aanbieding. In het overzicht bovenaan deze pagina linken wij naar de beste aanbiedingen, acties en kortingscodes. Klik op de link om de beste prijs per webwinkel te bekijken.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home