Sonos Playbar aanbieding | De beste deals

De Sonos Playbar is niet langer verkrijgbaar, maar gelukkig zijn er vervangende modellen beschikbaar die nog betere functies bieden. Een van de opties is de Sonos Beam Gen2, een compacte soundbar met indrukwekkend geluid en spraakbesturing. Een andere keuze is de Sonos Ray, die een meeslepende luisterervaring biedt met geavanceerde technologieën. Als je op zoek bent naar een bioscoopwaardige geluidservaring, is de Sonos Arc een uitstekende optie met Dolby Atmos-ondersteuning. Hoewel de Playbar niet meer verkrijgbaar is, kun je genieten van hoogwaardig geluid met de nieuwe Sonos-modellen. Kies degene die het beste bij jouw behoeften past en verbeter je home-entertainmentsysteem.

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Playbar aanbieding geweest bij verschillende webshops. De beste Sonos Playbar aanbieding van dit moment vind je in het onderstaande overzicht.

Bekijk de beste Sonos Playbar aanbiedingen van dit moment:

Op dit moment is de Sonos Playbar soundbar in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, in een bundel met Sonos Sub, bundel met de Sonos One, bundel met de Sonos One SL en in het zwart. Klik op de bovenstaande link om naar de beste Sonos Playbar aanbieding per webwinkel te gaan.

Speel heel eenvoudig het geluid van je tv en alle muziek ter wereld af op je Playbar. Verbind de Playbar met je TV via een optische kabel. Als je een Sonos speaker hebt met stemherkenning, kun je gebruik maken van Google Assistant, Siri of Alexa om je muziek te bedienen in huis. Dit kan vanaf elke kamer. Gewoon via WiFi zoals je dat gewend bent.

Sonos Playbar aanbieding – dé draadloze playbar

sonos playbar aanbiedingDe Playbar is één van de bekendste soundbars die momenteel verkrijgbaar is. De Playbar kan gebruikt worden als draadloze speaker, bijvoorbeeld in combinatie met speakers uit de Sonos Play serie. Maar de Playbar kan ook gebruikt worden als soundbar voor de tv. De Playbar bevat een 9-tal speaker die samen voor het volle en heldere Sonos geluid zorgen. Er zijn op het moment verschillende Sonos Playbar aanbiedingen, scroll naar beneden voor het overzicht.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Hoofdfunctie van de Playbar is om het vaak zwakke tv geluid sterker te maken. De Playbar zorgt ervoor dat tv programma’s, series en films volledig tot hun recht komen.

Wil je een Playbar kopen en ben je op zoek naar de beste Sonos Playbar aanbieding van dit moment? Scroll dan naar boven en bekijk het overzicht. Klik op een link om naar de beste Sonos Playbar aanbieding van de desbetreffende webwinkel te gaan. Profiteer vandaag nog van korting.

Bekijk de beste Sonos Playbar aanbiedingen van dit moment:

Sonos Playbar staat voor functionaliteit en design

sonos playbar aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Playbar en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Playbar in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De soundbar is enkel in het zwart te verkrijgen.

Direct aan de slag met je nieuwe Sonos Playbar!

Het aansluiten van je nieuwe Sonos soundbar is super gemakkelijk! Stop de stekker in het stopcontact, druk op de knop om te verbinden met je WiFi netwerk en alle speakers worden direct gevonden. Je kunt direct genieten van je muziek. Ook kun je er voor kiezen om de Sonos Speakers eerst goed in te stellen. Via de applicatie op je mobiel, kun je de automatische optimalisatie afspelen. In een paar stappen, past de muziek zich in iedere ruimte aan, zoals het geluid hoort te zijn!

Wat vind je allemaal terug in de verpakking?

Het eerste onderdeel dat niet te missen is, dat is uiteraard de Playbar zelf. Daarnaast zit er een stroomkabel, platte ethernetkabel, optische kabel, een Quickstart handleiding, de juridische informatie en de garantievoorwaarden in de doos. Met de inhoud van deze doos kun je eindelijk goed geluid uit je smart tv krijgen. Je sluit hem erg makkelijk aan op je smart tv, maar ook op de rest van je Sonos systeem. Als je 2x play 1 speakers combineert met de playbar, kun je geweldig stereo geluid creëren voor je home cinema set. Je kunt het hele Sonos systeem met je smartphone of tablet besturen, dat is heel makkelijk, echt een fluitje van een cent!

Ben je inmiddels overtuigd van de Sonos Playbar? Maak dan gebruik van een Sonos Playbar aanbieding. In het overzicht bovenaan deze pagina linken wij naar de beste aanbiedingen, acties en kortingscodes. Klik op de link om de beste prijs per webwinkel te bekijken.

Het installeren van je Playbar is makkelijk!

Sonos heeft haar apparatuur zo ontwikkeld dat het enorm gemakkelijk is om het aan te sluiten in je thuisomgeving. Het enige dat je nodig hebt, is stroom en een stabiele WiFi connectie. Sluit de Playbar aan en druk op de knop. Vervolgens zal je een geluid horen waarmee er wordt bevestigd dat het apparaat is aangesloten. Kortom, Een kind doet de was. Mocht het je toch niet heel gemakkelijk afgaan, geen paniek. De Sonos geeft met kleuren lichtjes aan wat er aan de hand is. Dit kun je opzoeken in de bijgeleverde uitleg. Als je er dan nog steeds niet uitkomt, neem dan een kijkje op de website om extra uitleg te vinden.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos Roam 2, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.