Sonos Play 5 aanbieding

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Play 5 aanbieding geweest bij verschillende webshops. De laatste Sonos Play 5 aanbiedingen vind je hier:

Sonos Play 5 aanbiedingen – draadloze speaker

De Sonos Play 5 is het absolute topmodel van Sonos. Deze draadloze speaker overklast niet alleen alle Sonos speakers maar ook die van merken als Deon en Samsung. De box produceert een adembenemend vol en helder geluid. De Sonos Play 5 bevat een zestal versterkers met elk een eigen speaker. Deze basis zorgt voor een uitgebalanceerd systeem die in elke ruimte een kraakhelder en krachtig geluid weet te produceren.

Buiten het goede geluid om heeft de Sonos Play 5 nog enkele andere pluspunten. De Sonos app maakt de speakers van Sonos extra bijzonder. De app maakt het mogelijk om direct vanaf jouw device meer dan 60 muziekdiensten te streamen. Populaire muziekdiensten Spotify, Deezer en Soundcloud zijn aangesloten op de Sonos app. In de toekomst zullen er waarschijnlijk nog vele andere volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om lokaal opgeslagen muziek te streamen. Tot slot kunnen er via DAB (digitale radio) vele nationale en internationale radio stations worden beluisterd.

Het systeem van Sonos bestaat uit verschillende speakers en controllers, namelijk:

Sonos Play 5 Functionaliteit en design

Sonos blinkt uit in de combinatie tussen functionaliteit en design. Zoals eerder gezegd, de geluidskwaliteit is fenomenaal. De functionaliteit heeft echter geen negatieve invloed gehad op de uitstraling van de speakers. Het design van de Sonos Play 5 is modern en strak te noemen. De speaker komt dan ook in de meeste interieurs volledig tot hun recht. De Sonos Play 5 is een ware eyecatcher. De Sonos Play 5 speakers zijn in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.