Sonos Play 5 aanbieding | Korting op Sonos

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Play 5 aanbieding geweest bij verschillende webshops. De laatste Sonos Play 5 aanbiedingen vind je hieronder.
[ls_content_block id=”1387″ para=”paragraphs”]

Bekijk de beste Sonos Play 5 aanbiedingen:

De Sonos Play 5 wordt vanaf begin 2020 niet meer geproduceerd, alternatieven zijn:

Op dit moment zijn Sonos Play 5 speakers in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, per 2 stuks, duopack, bundel, set. In de kleuren wit en zwart. Wist je dat de deze speaker spatwaterdicht is, waardoor je hem ook prima in de badkamer kunt plaatsen?

Sonos Play 5 aanbieding – draadloze speaker

Sonos Play 5 aanbiedingDe Sonos Play 5 is het absolute topmodel van Sonos. Deze draadloze speaker overklast niet alleen alle Sonos speakers maar ook die van merken als Deon en Samsung. De box produceert een adembenemend vol en helder geluid. De Sonos Play 5 bevat een zestal versterkers met elk een eigen speaker. Deze basis zorgt voor een uitgebalanceerd systeem. Deze weet in elke ruimte een kraakhelder en krachtig geluid te produceren.

Buiten het goede geluid om heeft de Sonos Play 5 nog enkele andere pluspunten. De Sonos app maakt de speakers van Sonos extra bijzonder. De app maakt het mogelijk om direct vanaf jouw device meer dan 60 muziekdiensten te streamen. Populaire muziekdiensten Spotify, Deezer en Soundcloud zijn aangesloten op de Sonos app. In de toekomst zullen er waarschijnlijk nog vele andere volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om lokaal opgeslagen muziek te streamen. Tot slot kunnen er via DAB (digitale radio) vele nationale en internationale radio stations worden beluisterd.

Ben je van plan om binnenkort een Sonos Play 5 te kopen? Dan loont het om van een Sonos Play 5 aanbieding gebruik te maken. Deze vind je in het overzicht op deze pagina. In dit overzicht linken wij naar de beste Sonos Play 5 aanbieding, actie of kortingscode per webwinkel. Profiteer hiervan en pak die extra korting. Waarom zou je immers teveel betalen voor de kwaliteit die je verdient? Ook als je al Sonos boxen hebt, is de Play 5 zeker de moeite waard om toe te voegen aan je netwerk.

[ls_content_block id=”1387″ para=”paragraphs”]

Bekijk de beste Sonos Play 5 aanbiedingen:

Sonos Play 5 Functionaliteit en design

Sonos Play 5 speaker aanbiedingSonos blinkt uit in de combinatie tussen functionaliteit en design. Zoals eerder gezegd, de geluidskwaliteit is fenomenaal. De functionaliteit heeft echter geen negatieve invloed gehad op de uitstraling van de speakers. Het design van de Sonos Play 5 is modern en strak te noemen. De speaker komt dan ook in de meeste interieurs volledig tot hun recht. De Sonos Play 5 is een ware eyecatcher. De Sonos Play 5 speakers zijn in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.

De Play 5’s kun je via het wifi netwerk gemakkelijk besturen. Met behulp van je Smartphone of Tablet regel jij de muziek. Helemaal voor grote kamers kun je met deze draadloze luidspreker elke kamer bedienen. Een hoog volume van hoge kwaliteit zorgt er voor de muziek zelfs in meerdere kamers goed te horen is. Ook is het mogelijk om twee play 5’s te schakelen. Zo kan de muziek helemaal goed wordt afgemeten. Bekijk onze website voor de beste aanbiedingen. Onze site staat vol met aanbieders van de Play 5.

Het installeren is ook erg gemakkelijk

Wist je dat het enorm gemakkelijk is om de producten van Sonos aan te sluiten? Het enige dat je nodig hebt is toegang tot je WiFi netwerk en stroom. In feite is het een kwestie van stekker erin en de knop indrukken. Vervolgens hoor je een melodietje. Als je het geluid hoort, dan weet je dat het aansluiten goed is gegaan. Zowel bij je eerste speaker als bij het toevoegen aan je huidige collectie, is het enorm gemakkelijk. Indien je toch nog tegen dingen aanloopt waar je niet helemaal uit komt, maak je dan geen zorgen. Op de website van Sonos kun je handleidingen vinden. Ook worden er antwoorden op je vragen gegeven. Waar wacht je nog op? Is het niet tijd om eindelijk van goede muziek te genieten?

De Audio lijningang

De Sonos Play 5 heeft een speciale audio aansluiting waarmee je onder andere je telefoon, platenspeler en andere aux apparaten op aan kunt sluiten. Door je apparaat in te pluggen kun je de muziek luisteren. Daarnaast kun je de muziek doorsturen naar alle andere aangesloten Sonos speakers in het gehele huis. Kortom, geniet van je eigen audio fragmenten op je favoriete audio apparatuur! Wist je dat het ook mogelijk is om je oude boxen aan te sluiten aan de Sonos. Het is dan wel noodzakelijk om een van de extra Sonos producten af te nemen. Ook is het mogelijk om, met behulp van de Sonos AMP, je platenspeler of CD speler toe te voegen aan het netwerk. Luister je platen via WiFi door het gehele huis! Wat wil je als echte muziekliefhebber nog meer? Kraakheldere muziek door je hele huis is met de Play 5 een feit.

Wat zit er allemaal in de verpakking van de Sonos Play 5?

In de verpakking van de Sonos Play 5 zit uiteraard de Sonos speaker met daarbij een stroomkabel, ethernetkabel en de Sonos Quickstart handleiding. Daarnaast zitten de juridische informatie en de voorwaarden ook in de verpakking. De ethernetkabel is als extra toegevoegd, omdat je dankzij de Wifi, deze kabel eigenlijk niet nodig hebt.

Overtuigd van de Sonos Play 5 speaker? Of was je al van plan om een Sonos Play 5 te kopen en ben je alleen nog maar op zoek naar de beste prijs? In het Sonos Play 5 aanbieding overzicht bovenaan de pagina, vind je alle Sonos Play 5 aanbiedingen van dit moment. Profiteer van zo’n aanbieding en pak die korting.

[ls_content_block id=”1227″]