Sonos Play 5 aanbieding

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Play 5 aanbieding geweest bij verschillende webshops. De laatste Sonos Play 5 aanbiedingen vind je hieronder.

Bekijk de beste Sonos Play 5 aanbiedingen:

Op dit moment zijn Sonos Play 5 speakers in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, per 2 stuks, duopack, bundel, set. In de kleuren wit en zwart.

Sonos Play 5 aanbieding – draadloze speaker

De Sonos Play 5 is het absolute topmodel van Sonos. Deze draadloze speaker overklast niet alleen alle Sonos speakers maar ook die van merken als Deon en Samsung. De box produceert een adembenemend vol en helder geluid. De Sonos Play 5 bevat een zestal versterkers met elk een eigen speaker. Deze basis zorgt voor een uitgebalanceerd systeem die in elke ruimte een kraakhelder en krachtig geluid weet te produceren.

Buiten het goede geluid om heeft de Sonos Play 5 nog enkele andere pluspunten. De Sonos app maakt de speakers van Sonos extra bijzonder. De app maakt het mogelijk om direct vanaf jouw device meer dan 60 muziekdiensten te streamen. Populaire muziekdiensten Spotify, Deezer en Soundcloud zijn aangesloten op de Sonos app. In de toekomst zullen er waarschijnlijk nog vele andere volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om lokaal opgeslagen muziek te streamen. Tot slot kunnen er via DAB (digitale radio) vele nationale en internationale radio stations worden beluisterd.

Ben je van plan om binnenkort een Sonos Play 5 te kopen? Dan loont het om van een Sonos Play 5 aanbieding gebruik te maken. Deze vind je in het overzicht op deze pagina. In dit overzicht linken wij naar de beste Sonos Play 5 aanbieding, actie of kortingscode per webwinkel. Profiteer hiervan en pak die extra korting.

Sonos Play 5 Functionaliteit en design

Sonos blinkt uit in de combinatie tussen functionaliteit en design. Zoals eerder gezegd, de geluidskwaliteit is fenomenaal. De functionaliteit heeft echter geen negatieve invloed gehad op de uitstraling van de speakers. Het design van de Sonos Play 5 is modern en strak te noemen. De speaker komt dan ook in de meeste interieurs volledig tot hun recht. De Sonos Play 5 is een ware eyecatcher. De Sonos Play 5 speakers zijn in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.

De Audio-lijningang

De Sonos Play 5 heeft een speciale audio aansluiting waarmee je onder andere je telefoon, platenspeler en andere aux apparaten op aan kunt sluiten. Door je apparaat in te pluggen kun je de muziek luisteren op de Sonos Play 5. Daarnaast kun je de muziek doorsturen naar alle andere aangesloten Sonos speakers in het gehele huis. Kortom, geniet van je eigen audio fragmenten op je favoriete audio apparatuur!

Wat zit er allemaal in de verpakking van de Sonos Play 5?

In de verpakking van de Sonos Play 5 zit uiteraard de Sonos speaker met daarbij een stroomkabel, ethernetkabel en de Sonos Quickstart handleiding. Daarnaast zitten de juridische informatie en de garantievoorwaarden ook in de verpakking. De ethernetkabel is als extra toegevoegd, omdat je dankzij de Wifi, deze kabel eigenlijk niet nodig hebt.

Overtuigd van de Sonos Play 5 speaker? Of was je al van plan om een Sonos Play 5 te kopen en ben je alleen nog maar op zoek naar de beste prijs? In het Sonos Play 5 aanbieding overzicht bovenaan de pagina, vind je alle Sonos Play 5 aanbiedingen van dit moment. Profiteer van zo’n aanbieding en pak die korting.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home