Sonos Play 3 aanbieding | De beste deals

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om de aanbiedingen van Sonos af te wachten om nooit te veel te betalen. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Play 3 aanbieding geweest bij verschillende webshops. De meest recente Sonos Play 3 aanbieding vind je via een van de onderstaande links.

[ls_content_block id=”1387″ para=”paragraphs”] De Sonos Play 3 wordt vanaf begin 2019 niet meer verkocht, alternatieven zijn:

Sonos Play 3 aanbieding – dé draadloze speaker

sonos play 3 aanbiedingDe Sonos Play 3 is een super bekende draadloze speakers die net wat krachtiger is dan de Sonos Play 1. De Sonos Play 3 past zich helemaal aan aan jouw wensen en bestaat uit drie state-of-art ingebouwde versterkers. In iedere versterker zit een aparte individuele luidspreker die er samen voor zorgen voor een kristalhelder geluid, in welke ruimte je ook bent! Je kunt de Sonos Play 3 overal plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit komt door de Trueplay-technologie. Het is mogelijk om de Sonos Play 3 horizontaal neer te zetten, maar ook als je hem verticaal neerzet gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. Dit komt door de equalizers in de Sonos Play 3 die er voor zorgen dat het geluid perfect blijft. Kortom, met deze compacte speaker zorg je voor geweldig geluid op de manier dat het voor jou het beste uitkomt!

De Sonos app die speciaal is gemaakt voor tablet, smartphone en computer maakt de Sonos speaker extra bijzonder. Via deze applicatie is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen en te gebruiken via jouw Sonos. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen.

[ls_content_block id=”1227″] [ls_content_block id=”1387″ para=”paragraphs”] De Sonos Play 3 wordt vanaf begin 2019 niet meer verkocht, alternatieven zijn:

Sonos Play 3 Functionaliteit en design

sonos play 3 aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. Vooral de geluidskwaliteit springt met kop en schouders boven de alternatieve boxen en speakers uit. De Sonos Play 3 en andere Sonos speakers vallen in iedere ruimte direct op. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Sonos Play 3 in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De Sonos Play 3 speakers zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Kies de kleur die jij mooi vindt om je inrichting compleet te maken.

Hoe bedien je deze speaker met kamer vullend geluid?

Via de Sonos App die je kunt besturen met je smartphone of tablet, maar ook met de computer of laptop, kun je jouw favoriete muziek afspelen. Alle muziek kun je streamen naar de speaker. Dit gebeurt via wifi. De applicatie is eenvoudig te bedienen en dat zorgt er voor dat je altijd kunt genieten van goed geluid. Kamer vullend geluid via je nieuwe Sonos draadloze luidspreker play 3 wit of zwart.