Sonos Play 1 aanbiedingen

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Play 1 aanbieding geweest bij verschillende webshops. Sonos Play 1 aanbiedingen vind je hier:

Sonos Play 1 – dé draadloze speaker

sonos play:1 aanbiedingDe Sonos Play 1 is één van de bekendste draadloze speakers die dit er op dit moment te verkrijgen zijn. De relatief compacte speakers produceren een verrassend vol en helder geluid. Een Sonos Play 1 speaker bevat twee ingebouwde luidsprekers, het voordeel hiervan is dat lage en hoge tonen afzonderlijk van elkaar worden geproduceerd. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de Sonos Play 1 speaker zo’n vol en helder geluid kunnen produceren.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Het systeem van Sonos bestaat uit verschillende speakers en controllers, namelijk:

Sonos Play 1 Functionaliteit en design

sonos play:1 aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers(in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk, bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Play 1 en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Sonos Play 1 in elke inrichting en ruimte tot zijn recht komt. De Sonos Play 1 boxen zijn in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.