Sonos Play 1 aanbieding | De beste deals

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Play 1 aanbieding geweest bij verschillende webshops. De beste Sonos Play 1 aanbieding vind je hier:

[ls_content_block id=”1387″ para=”paragraphs”] De Sonos Play 1 wordt sinds oktober 2019 niet meer verkocht, alternatieven zijn:

Op dit moment zijn Sonos One speakers in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, per 2 stuks, duopack, bundel, set. In de kleuren wit en zwart. Voor de beste Sonos aanbieding en extra korting, kun je van bovenstaande aanbiedingen gebruik maken.

Sonos Play 1 – dé draadloze speaker

sonos play 1 aanbiedingDe Sonos Play 1 is één van de bekendste draadloze speakers die dit er op dit moment is. De relatief compacte speakers produceren een verrassend vol en helder geluid. Een Sonos Play 1 speaker bevat twee ingebouwde luidsprekers. Het voordeel hiervan is dat lage en hoge tonen afzonderlijk van elkaar worden geproduceerd. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de Sonos Play 1 speaker zo’n vol en helder geluid kunnen produceren.

De Sonos app maakt de speaker extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten toe te voegen. Denk aan diensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Ben je van plan om binnenkort een Sonos Play 1 speaker te kopen? Dan loont het om voor een Sonos Play 1 aanbieding te gaan. Kortingen kunnen namelijk aardig oplopen. Zeker tijdens speciale dagen als Black Friday. Tijdens Black Friday is er dit jaar zeker weer een mooie Sonos Play 1 aanbieding te vinden.

[ls_content_block id=”1387″ para=”paragraphs”] De Sonos Play 1 wordt sinds oktober 2019 niet meer verkocht, alternatieven zijn:

Sonos Play 1 Functionaliteit en design

sonos play:1 aanbiedingenSonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. De geluidskwaliteit van speakers (in zijn algemeenheid) is vanzelfsprekend erg belangrijk. Bij veel andere merken leidt dit er toe dat het design wat naar achteren wordt geschoven. Bij Sonos is dit absoluut niet het geval, de Sonos Play 1 en andere Sonos speakers zijn echte eye catchers. Het moderne en strakke design zorgen ervoor dat de Sonos Play 1 in elke ruimte tot zijn recht komt. De Sonos Play 1 boxen zijn in twee kleuren te verkrijgen, namelijk; zwart en wit.

De meest fijne oplossing die is bedacht, is dat je de muziek kan streamen via je WiFi. Dat zorgt ervoor dat de Play 1 eigenlijk een draadloze luidspreker is. Je kunt tegelijk muziek luisteren in verschillende kamers. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om televisie te kijken in de woonkamer. Dit tegelijk met muziek op bijvoorbeeld zolder. Het enige dat je nodig hebt is een stabiele WiFi connectie en stroom.

Het strakke design is in ieder huishouden oogstrelend. Omdat er twee uitvoeringen zijn, namelijk in het wit en zwart, past dit exemplaar in iedere setting. Zet je hem in de hoek van de kamer, of in een kast? Het enige dat je nodig hebt, is stroom en WiFi bereik. Ook alle andere uitvoeringen passen qua ontwerp goed bij de Play 1. De kracht zit hem in de herhaling. Het fijne is ook vooral dat ze samen goed te gebruiken zijn door ze te schakelen.

Ook het aansluiten van de Sonos Play 1 is gemakkelijk!

Net als alle andere apparaten van Sonos, kan je de Sonos Play 1 gemakkelijk aansluiten. Stop de stekker in het stopcontact. Laat de speaker verbinding maken met je WiFi netwerk en als je het geluidje hoort is de speaker aangesloten. Indien dit niet de eerste box is, dan kun je de speaker koppelen aan je eerdere speakers. Dit gaat vrijwel automatisch omdat ze op het zelfde Wifi netwerk zitten. Als je twee Play 1 in de zelfde kamer hebt staan, is het mogelijk om ze als stereo te schakelen. Ook kun je de boxen in iedere kamer een naam meegeven zodat je weet wanneer je welke speaker bestuurt.

Wat kun je allemaal terugvinden in de verpakking van de Sonos Play 1?

In de verpakking worden standaard de speaker, stroomkabel, platte ethernetkabel, De Quickstart handleiding, juridische informatie en de garantievoorwaarden meegeleverd. In principe heb je de handleiding niet nodig. Dit Sonos systeem is heel makkelijk in elke kamer in te stellen. Dankzij dit multiroom systeem is het Sonos systeem via de Sonos app heel eenvoudig te bedienen.

In combinatie met de Sonos Playbar en Sonos Sub zit elke kamer vol geluid! De Sub zorgt voor een extra diepe Bass. De muziek vanaf je smartphone of tablet besturen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

[ls_content_block id=”1227″]