Sonos One SL aanbieding

De Sonos One SL is per 12 september 2019 verkrijgbaar bij de onderstaande webwinkels. De Sonos One SL is de opvolger van de huidige Sonos Play:1 speaker. In tegenstelling tot de Sonos One is de Sonos One SL geen smart speaker. Dit betekend dat de Sonos One SL hetzelfde design heeft als de Sonos One, maar enkele functionaliteiten mist. Wil je een Sonos One SL speaker kopen? Bekijk dan hieronder de beste Sonos One SL aanbieding van dit moment.

Huidige Sonos One SL aanbiedingen:

Op dit moment zijn Sonos One speakers in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, per 2 stuks, duopack, bundel, set. In de kleuren wit en zwart.

Als je op zoek bent naar een compacte doch krachtige speaker, is de Sonos One SL iets voor jou. Deze in september van 2019 aangekondigde speaker wordt geïntroduceerd als de vervanger van de Sonos Play: 1. Daarnaast is de SL een variant van de Sonos One. De Sonos One SL is ietwat compacter, lichter en beschikt over net iets minder functies. Welke? Dat lees je verderop in de tekst. Desalniettemin is het geluid dat deze speaker kan produceren krachtig, en zul je er met veel plezier je favoriete muziek op kunnen streamen. Het is dus een betaalbaardere versie van de Sonos One met een hoop mogelijkheden.

Specificaties van de Sonos One SL

sonos one sl aanbiedingAls je gebruik wilt maken van een Sonos One SL aanbieding, zul je natuurlijk eerst wel moeten weten wat je zoal kunt verwachten van deze speaker. Daarom worden hier de specificaties voor je op een rijtje gezet. Ten eerste de versterkers: hiervan zijn er twee aanwezig die tot de d-klasse behoren. Tevens vind je in de Sonos One SL een tweeter, midwoofer en is de speaker compatibel met Apple Airplay 2.

Een functie die de SL mist ten opzichte van de Sonos One is de spraakfunctie. Je kunt deze speaker dus niet aansturen middels je stem. Er is dan ook geen microfoon geplaatst op de SL. Wel kun je deze speaker combineren met de originele One uitgave voor een stereo geluid. Wi-fi wordt ondersteund, maar alleen de 2,4 GHz variant. Een ethernetpoort is wel aanwezig (10 – 100 Mbit / s). Met afmetingen van ongeveer 162 x 120 x 120 en een gewicht van iets minder dan 2 kilo is dit zowel een lichte als een compacte speaker. Je kunt deze dan ook eenvoudig plaatsen waar je dat wilt. Wil je de SL aan de muur hangen? Gebruik dan de speciale Sonos One SL muurbeugel.

Vervanger van de Sonos Play: 1

De Sonos One SL wordt door de producent zelf gezien als de vervanger van de Sonos Play: 1. Zo gauw de SL op de markt is, verdwijnt de Play: 1 dan ook. De SL neemt dan de plaats in het assortiment in van kleine doch krachtige speaker. Maar er zijn meer overeenkomsten tussen de twee, naast de compactheid. Zo is het geluid dat de speakers produceren rijk en vol volume. Bass en treble kun je zelf aanpassen voor een optimaal geluid. Je hebt dus zelf een invloed over hoe het geluid dat uit de speakers komt, klinkt.

Luister je graag naar muziek terwijl je een bad of douche neemt? Zowel de SL als de Play: 1 zijn vochtbestendig. Dankzij de touchbediening is het gebruiken van deze speakers een eitje. Het geheel is eenvoudig te installeren. De Sonos One SL biedt je daarentegen net iets meer mogelijkheden. Het is dan ook een waardige vervanger van de Play: 1.

Waar kan ik een Sonos One SL aanbieding vinden?

Heb je al het hele internet afgezocht naar de beste Sonos One SL aanbieding, maar deze nog niet gevonden? Dan zijn we blij dat je deze site ontdekt hebt, want hier zetten we altijd de beste Sonos One SL aanbiedingen op een rijtje. Echter wordt niet zomaar iedere webshop op deze site geplaatst. Er wordt immers niet alleen maar gekeken naar de beste Sonos One SL aanbieding.

Er wordt tevens gekeken naar andere factoren, bijvoorbeeld de klantvoorwaarden van een webshop. Sommige online verkooppunten zijn immers geraffineerd: ze bieden een hoge Sonos One SL korting, maar vervolgens moet je wel hoge verzendkosten betalen. Bij ons vind je altijd de beste Sonos One SL aanbieding tegen voordelige klantvoorwaarden. Tevens wordt aangegeven waar de Sonos One Sl op dit moment het goedkoopst is.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home