Sonos One aanbieding

Op zoek naar een Sonos One aanbieding? Dan ben je bij Sonos-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Op onze site verzamelen wij namelijk alle Sonos aanbiedingen. In het onderstaande overzicht vind je alle huidige Sonos One aanbiedingen.

Huidige Sonos One aanbiedingen:

Op dit moment zijn Sonos One speakers in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, per 2 stuks, duopack, bundel, set. In de kleuren wit en zwart.

Sonos One aanbiedingen, de slimme speaker voor muziekliefhebbers!

sonos one aanbiedingBen jij op zoek naar de nieuwe Sonos One aanbiedingen? Dan ben je hier helemaal op de goede plek! Vanaf 24 oktober 2017 is de nieuwe Sonos One verkrijgbaar in verschillende winkels! De kwaliteit die je gewend bent van Sonos, zie je ook bij dit nieuwe apparaat terug. Wat je echt nog niet van Sonos wist, is dat de Sonos One gestuurd kan worden met Voice Control! Hoe gaaf is dat? Op deze pagina vind je de beste Sonos One aanbieding van dit moment. Bekijk de Sonos One aanbiedingen in het bovenstaande overzicht.

Wat kun je van de nieuwe Sonos One verwachten?

Design
Hoewel de Sonos Play:1 al redelijk compact en compleet is, wordt de Sonos One nog eens extra ondersteund door twee D-klasse versterkers met drivers die op maat zijn gemaakt en super nauwkeurig zijn afgestemd. Hierdoor kun je de unieke akoestische architectuur van deze Sonos speaker overal herkennen!

Muziekservices
Er zijn via de applicatie die gratis wordt meegeleverd maar liefst 44 muziekservices beschikbaar. Enkele voorbeelden van muziekservices die zijn aangesloten zijn Apple music, Spotify, Soundcloud, Deezer en nog veel meer! Geniet dus altijd van de meest actuele muziek, of de afspeellijsten die je zelf in elkaar hebt gezet.

In elke kamer muziek!
Zoals altijd, kunnen ook de Sonos One speakers gekoppeld worden aan de andere Sonos apparaten die op het netwerk zijn aangesloten. De Sonos One kan daarom ook gebruikt worden voor het uitbreiden van je huidige Sonos verzameling.

Krachtige box met kamer vullend geluid
Het geluid van de Sonos One is zoals altijd weer verassend goed! Ervaar hoe een enkele box, de gehele kamer kan voorzien van geluid. Wil je stereogeluid, dan kun je er voor kiezen om twee dezelfde Sonos One speakers aan elkaar te koppelen. Voor een vol basgeluid voeg je de SUB er aan toe en met de Playbar of Playbase van Sonos maak je je eigen home cinema! Volop genieten dus!

Bedien je Sonos
De Sonos One is super gemakkelijk te bedienen. Tik om het geluid harder te zetten. Om het volgende nummer te horen Swipe je en heb je privacy nodig, dan schakel je de microfoon uit. De nieuwe touch bediening is helemaal van deze tijd, en zorgt voor een nieuwe en nog betere ervaring van je Sonos speaker!

Plaats de Sonos waar je maar wil!
Zoals je gewend bent van het strakke design van Sonos, kun je de box overal plaatsen waar je maar wil! Doordat de Speaker in verschillende kleuren beschikbaar is, past de speaker in iedere kamer. Het enige wat je nodig hebt is stroom en Wi-Fi! Wist je dat de Sonos One ook vochtbestendiyg is? Je kunt Sonos dus ook veilig in de badkamer of tuin plaatsen.

Geniet goedkoop van deze Sonos One aanbiedingen

Hoewel de Sonos One nog best wel heel nieuw is, zijn er regelmatig Sonos One aanbiedingen die voorbij komen. Blijf op de hoogte en zorg dat je voor dit super gave model niet te veel betaald, maar wel optimaal kunt genieten! De beste Sonos One aanbieding van dit moment vind je in het bovenstaande overzicht. Per winkel linken wij naar de goedkoopste Sonos One van dit moment. Ben je dus op zoek naar een Sonos One aanbieding, dan ben je op onze website aan het juiste adres.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home

Sonos One Specificaties:

Bekijk hier onder de specificaties van de vernieuwde Sonos One speaker, en laat je opnieuw verbazen door dit prachtige product!
Sonos One specificaties