Sonos Move aanbieding

Let op: de Sonos Move is nog niet uitgebracht. En is daarom nog niet verkrijgbaar.

Zodra de Sonos One Move in Nederland verkrijgbaar is zullen we hieronder linken naar de beste prijzen en/of aanbiedingen. De Sonos Move wordt de eerste bluetooth speaker van Sonos. De Sonos Move is vanaf ongeveer 24 september verkrijgbaar in Nederland en gaat €399,- kosten..

sonos move aanbiedingBenieuwd naar de nieuwe Sonos Move? Er is altijd een goede Sonos Move aanbieding te vinden, als je maar goed zoekt. Deze nieuwe speaker van de Amerikaanse producent Sonos is de eerste speaker van dit merk die beschikt over Bluetooth capaciteiten. Zo stream je eenvoudig en snel muziek naar je speaker. En het fijne is: je kunt waar en wanneer jij dat wilt naar je favoriete artiesten luisteren. De Sonos Move is namelijk geheel draadloos en de accu beschikt over een lange levensduur. Door de compactheid van de speaker neem je deze eenvoudig overal mee naartoe. Een speaker voor alle momenten, kortom. En dan ben je ook nog eens op de juiste plek bij deze site, want hier vind je altijd de beste Sonos Move aanbieding.

Specificaties van de Sonos Move

Als je gebruik wilt maken van een Sonos Move aanbieding, moet je natuurlijk wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Binnen de speaker vind je twee d-klasse versterkers, een tweeter en een midwoofer om de lage tot midden klanken goed tot hun recht te laten komen. De grootte van deze speaker is 240 x 160 x 126 mm, met een totaal gewicht van 3 kilo. Dit is relatief compact en niet zwaar. Natuurlijk zijn er lichtere en kleinere varianten in het assortiment van Sonos te vinden, maar de Sonos Move kun je desalniettemin eenvoudig meenemen. Wifi-n wordt ondersteund, op zowel 2,4 als 5 GHz.

Wat zijn de mogelijkheden van de Sonos Move?

Sonos is zo’n groot merk geworden op het gebied van audiosystemen doordat het constant zichzelf weet te overtreffen. Elke nieuwe speaker heeft de consument weer iets anders te bieden, waardoor Sonos één van de grootste producenten kan blijven. Het is niet anders bij de Sonos Move. Eén van de belangrijkste selling points van deze speaker zijn de Bluetooth capaciteiten. Het is eenvoudiger dan ooit om jouw favoriete muziek op deze speaker af te spelen.

Maar Sonos zou Sonos niet zijn als deze speaker niet veel meer te bieden heeft dan dat. Zo is de Sonos Move tevens een draadloze speaker. In slaapstand kan de accu van deze speaker 5 hele dagen mee, wanneer je continu muziek zou streamen is de accuduur ongeveer 10 uur. Bovendien is deze speaker voorzien van een ip56-classificatie, wat inhoudt dat deze speaker beschermd wordt tegen water, stof en andere vormen van vuil. In feite kun je deze speaker dus overal mee naartoe nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van achtergrondmuziek tijdens een dagje naar het strand?

Tot slot is dit ook een slimme Sonos speaker. Ten eerste kun je deze speaker eenvoudig in je hele Sonos systeem verwerken. Daarnaast is deze speaker compatibel met je Google Assistant, die je met spraak kunt aansturen. In de toekomst zal deze speaker tevens compatibel zijn met Alexa van Amazon. Dit biedt tevens de mogelijk om je speakers in de domotica binnen je woning te verwerken.

Waar vind ik de beste Sonos Move aanbieding?

Als je vroeger op zoek ging naar de beste Sonos aanbieding, was je best wel een tijdje zoet. Eindeloos webshops vergelijken, wachten totdat er eindelijk eens een keer korting zou zijn. Die tijden behoren gelukkig tot het verleden. Op deze site vind je namelijk altijd de meest recente en reeds geldende Sonos Move aanbieding. Hierbij wordt gekozen voor een aantal online verkooppunten waarbij de klantvoorwaarden tevens voordelig zijn voor jou. Zo maak je gebruik van de beste Sonos Move aanbieding zonder bijvoorbeeld extra verzendkosten. Op deze site worden een aantal webshops voor je op een rijtje gezet. Er staat altijd aangegeven waar je de beste Sonos Move aanbieding van dit moment kunt vinden.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home