Sonos Connect aanbiedingen

Sonos Connect aanbieding

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Connect aanbieding geweest bij verschillende webshops. Sonos Connect aanbiedingen vind je hier de beste webshops:

Sonos Connect aanbiedingen – Versterk wat je hebt!

Sonos connect AanbiedingenSonos Connect aanbiedingen komen zo nu en dan voor. Maar waarvoor dient de Sonos connect nou eigenlijk? Indien je thuis speakers hebt staan, die je een extra boost wilt geven, kan je de Sonos Connect gebruiken als versterker. Deze 2 kanaals versterker van 110 Watt zet al je streamingmuziek door en je kan per kamer selecteren wat je wilt luisteren.

De Sonos app maakt de Sonos Connect extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Het systeem van Sonos bestaat uit verschillende speakers en controllers, namelijk:

Sonos Connect, Functionaliteit en design

Sonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. Deze Sonos Connect ziet er als versterker gelikt uit en is in de kleur wit verkrijgbaar. Sluit eerst de Sonos connect aan op je eigen luidsprekers, en gebruik vervolgens de gratis Sonos-app om verbinding te maken met je thuisnetwerk. Tot slot kun je genieten van muziek in elke kamer, perfect synchroon. Je kunt binnen enkele minuten gebruik maken van de muziek die jij wilt luisteren.sonos connect aanbiedingen