Sonos Connect aanbieding

De aanschafprijs van een Sonos set kan snel oplopen. Het is daarom aan te raden om op de aanbiedingen van Sonos te letten. Zo is er in het verleden regelmatig een Sonos Connect aanbieding geweest bij verschillende webshops. De beste Sonos Connect aanbieding vind je hier de beste webshops.

Bekijk de beste Sonos Connect aanbiedingen:

Op dit moment is de Sonos Connect in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, in een bundel met andere Sonos speakers en enkel in het wit. Klik op de bovenstaande link om naar de beste Sonos Connect aanbieding per webwinkel te gaan.

Sonos Connect aanbieding – Versterk wat je hebt!

Sonos connect AanbiedingenSonos Connect aanbiedingen komen zo nu en dan voor. Maar waarvoor dient de Sonos connect nou eigenlijk? Indien je thuis speakers hebt staan, die je een extra boost wilt geven, kan je de Sonos Connect gebruiken als versterker. Deze 2 kanaals versterker van 110 Watt zet al je streamingmuziek door en je kan per kamer selecteren wat je wilt luisteren.

De Sonos app maakt de Sonos Connect extra bijzonder. Via de app is het mogelijk om meer dan 60 muziekdiensten als Spotify, Deezer, iTunes en Soundcloud toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende radio zenders digitaal af te spelen. Tot slot mag niet vergeten worden dat je lokale muziek via jouw tablet, smartphone of mac device kunt afspelen.

Sonos Connect, Functionaliteit en design

Sonos staat bekend om de ultieme combinatie tussen functionaliteit en design. Deze Sonos Connect ziet er als versterker gelikt uit en is in de kleur wit verkrijgbaar. Sluit eerst de Sonos connect aan op je eigen luidsprekers, en gebruik vervolgens de gratis Sonos-app om verbinding te maken met je thuisnetwerk. Tot slot kun je genieten van muziek in elke kamer, perfect synchroon. Je kunt binnen enkele minuten gebruik maken van de muziek die jij wilt luisteren.sonos connect aanbiedingen

Hoe sluit je de Sonos Connect aan?

Zoals je van Sonos gewend bent is de eerste stap het inpluggen van de Sonos Connect. Vervolgens verbind je hem met het Wifi netwerk. Daarna kun je je favoriete muziek streamen zonder een onderbreking! Kortom, simpel maar effectief! De Sonos Connect heeft ingangen voor analoge en digitale apparaten. Sluit je oude apparatuur aan en geniet van de kwaliteit van de toekomst. Naast de Sonos Connect is er ook de Sonos Connect:AMP waar je ouderwetste speakerstekkers kunt inpluggen. Sluit aan en geniet direct van je muziek!

Overtuigd van de Sonos Connect en op zoek naar de beste prijs? Scroll dan omhoog naar het Sonos Connect aanbieding overzicht. Klik op één van de links om naar de beste Sonos Connect aanbieding van de desbetreffende webwinkel te gaan. Profiteer vandaag nog van korting.

Hoe wordt de Sonos Connect geleverd?

De inhoud van de verpakking bestaat uit de volgende producten. Allereerst de Sonos Connect met daarbij een stroomkabel, platte ethernetkabel, RCA-stereokabel, stereo mini naar RCA Y-audiokabel. Daarnaast zitten de Sonos Quickstart handleiding, de juridische informatie en de garantievoorwaarden in de verpakking inbegrepen.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home