Sonos Beam aanbieding | De beste deals

Op zoek naar een Sonos Beam aanbieding? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Wij verzamelen op onze website de beste Sonos Beam aanbiedingen die op dit moment beschikbaar zijn. Je vindt de huidige aanbiedingen in het onderstaande overzicht.

Sonos Beam aanbiedingen:

Huidige Sonos Beam aanbiedingen:

Op dit moment is de Sonos Beam soundbar in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: los, met sub, met play 1, met play one en in de kleuren zwart en wit. Klik op een van de bovenstaande links om naar de beste Sonos Beam aanbieding per webwinkel te gaan.

Hier is een Sonos Beam aanbieding te vinden

sonos beam aanbiedingEr zijn verschillende winkels waar je Sonos producten kunt kopen. Denk maar aan Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Hier vind je niet alleen de nieuwste Beam, maar ook alle andere producten die Sonos op de markt heeft gebracht, zoals de One, Sub, Play 1 en Play 5 maar ook de diverse sets die verkrijgbaar zijn. Ook de Playbar en Playbase, vergelijkbaar met de Beam, zijn online te vinden. Op onze site vind je de Sonos Beam aanbiedingen en kun je alles met elkaar vergelijken.

Sonos Beam: strak, minimalistisch design

Sonos Beam is het nieuwste product van het Amerikaanse merk. Deze soundbar is slechts 65 centimeter breed, wat hem een heel geschikt en compact model maakt om bijna onzichtbaar te zijn in de kamer. Dit minimalistische design is terug te zien in alle producten van het merk. Strak, compact en vaak alleen verkrijgbaar in zwart. Bij dit nieuwste model komt daar nu verandering in, want deze is straks ook te koop in het wit. Naast de mooie vormgeving heeft de Sonos Beam ook heel wat andere handige functies die hem zeer gebruiksvriendelijk maken. Het wordt niet voor niks een slimme speaker genoemd.

Met de Google Assistant is het gemakkelijk om goed geluid en muziek af te spelen op je surround sound system. De Beam via Google Assistent besturen als je hem aansluit op een Play One. Op deze manier heb je een Smart soundbar in huis.

Huidige Sonos Beam aanbiedingen:

Functies en handige extra’s van de Beam

Deze slimme speaker kan met de stem bediend worden. Dit kan voor Apple gebruikers met Siri, alleen komt dit wel samen met de Airplay 2 update die later dit jaar beschikbaar wordt gemaakt op Sonos. Deze update heeft nog meer voordelen, want met Airplay 2 kun je via alle iOS-apparaten je muziek en andere audio streamen op de soundbar. Daarnaast heeft de Beam vijf far field microfoons, meerkanaals echo-onderdrukking voor muziek én homecinemacontent. De aansluitingen zijn stroom, ethernet en HDMI ARC. Met de HDMI-kabel kun je de nieuwe soundbar op de tv aansluiten.

Sonos Beam – gegarandeerd geweldig geluid

Zoals je gewend bent van het merk geeft ook de Beam fantastisch geluid door het hele huis heen. Het is dus niet alleen een slimme speaker, maar ook een hele goede. En dankzij Airplay kun je het geluid door je hele huis horen, in elke kamer. Met je iPhone speel je jouw favoriete nummer af op alle speakers door het hele huis, of juist maar op één speaker in één kamer. Je kunt per speaker het nummer en de volume bepalen! Als je dus al meerdere speakers van het merk hebt kun je deze makkelijk met elkaar integreren naar een 5.1 surroundsysteem.

Belangrijke verschillen tussen Beam en Playbar

Je kunt muziekdiensten als Spotify en Apple Music koppelen aan je speaker, zodat je altijd en overal kunt genieten van jouw favoriete muziek. Het belangrijkste verschil tussen de Sonos Beam aanbieding en de Playbar aanbieding zit hem echter in de prijs, maar ook zeker in de inhoud. De nieuwe soundbar is in vergelijking met de soortgelijke Playbar ook een stuk goedkoper. Je betaalt voor de nieuwe Beam €449,-, terwijl je voor de Playbar €799, betaalt. De eerstgenoemde heeft een HDMI-aansluiting en microfoons. Dat heeft de Playbar niet. De verschillende speakers van het merk kunnen wel heel makkelijk aan elkaar gekoppeld worden.

Sonos: voor een geweldige geluidsbeleving

Sonos Beam aanbieding is een merk dat al jaren innovatieve speakers maakt voor zowel speciaal voor muziek of ook om jouw tv geluid zo krachtig mogelijk over te brengen. Wanneer je een film of serie kijkt op Netflix zorgen de speakers van Sonos ervoor dat je een totale beleving krijgt. Wanneer je meerder speakers van het merk in je huiskamer plaatst zullen thuis films kijken nooit meer hetzelfde zijn. Je hebt je eigen huisbioscoop met het geweldige geluid van Sonos speakers, of dat nu gaat om de One, Sub, De Playbar of Playbase.

Koop de Sonos Beam in de aanbieding

Ga je voor de Sonos Beam aanbieding of kies je een andere product van het merk? Vele anderen gingen je voor met het vergelijken van de verschillende producten van Sonos. Kijk naar het design, de compactheid, het geluid en de andere functies die de speakers te bieden hebben. Kies uit meer dan 50 muziekdiensten om vandaan te streamen en geniet van de beste muziek uit een strak gedesignde soundbar die alleen gemaakt is om jou te voorzien van het allerbeste geluid.

Het installeren van je Beam is makkelijk!

Een kind doet de was. Sonos heeft haar apparatuur zo ontwikkeld dat het enorm gemakkelijk is om het aan te sluiten in je thuisomgeving. Het enige dat je nodig hebt, is stroom en een stabiele WiFi connectie. Sluit de Sonos Beam aanbieding aan en druk op de knop. Vervolgens zal je een geluid horen waarmee er wordt bevestigd dat het apparaat is aangesloten. Kortom, heel makkelijk. Mocht het je toch niet heel gemakkelijk afgaan, geen paniek. De Sonos geeft met kleuren lichtjes aan wat er aan de hand is. Dit kun je opzoeken in de bijgeleverde uitleg. Als je er dan nog steeds niet uitkomt, neem dan een kijkje op de website om extra uitleg te vinden.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos Roam 2, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.