Sonos Arc aanbieding | De beste deals

Een goed geluidssysteem in huis? Het apparatuur van Sonos is niet alleen geliefd om de hoge kwaliteit, maar ook vanwege het ultieme gebruiksgemak. Je kunt in iedere ruimte in huis muziek streamen met één app. De Sonos Arc is de opvolger van de bekende Sonos Playbar en een echte aanwinst in huis. Maar de prijs voor het aanschaffen van de Sonos Arc kan flink oplopen. Het is dan fijn als je gebruik kunt maken van een goede Sonos Arc aanbieding.

Sonos EK deals bij Expert

Sonos Arc aanbiedingen:

Alle huidige Sonos Arc aanbiedingen:

Hier vind je alle Sonos Arc aanbiedingen bij elkaar. Zo kun je niet alleen makkelijk je Sonos Arc bestellen, maar bespaar je ook nog eens tientallen euro’s. Dat betekent dat je optimaal kunt gaan genieten van een voordelige Sonos Arc aanbieding! Daarnaast hoef je ook zelf niet alle webshops af te struinen om op zoek te gaan naar een goede aanbieding. Hier weet je gelijk waar er op dit moment een Sonos Arc aanbieding geldt.

Waar vind je een Sonos Arc aanbieding?

Het komt regelmatig voor dat er een Sonos aanbieding is. Sonos apparatuur wordt bij de grote elektronicazaken verkocht, zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com en Expert. De kans is dan ook groot dat je regelmatig een goede Sonos Arc aanbieding tegenkomt. De Sonos Arc is een goede aanvulling op je geluidssysteem in huis. Deze soundbar is de opvolger van de Sonos Playbar en kent een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger.

Met de Sonos Arc kun je genieten van bioscoopgeluid in huis. Het 3D-geluid met Dolby Atmos zorgt ervoor dat je het gevoel hebt alsof je in de bioscoop zit. Ook kun je muziek streamen via de soundbar en genieten van perfect geluid. Met de komst van de Sonos Arc zullen de Playbar en de Playbase naar verluid uit het assortiment verdwijnen. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, zoals de aanwezigheid van een HDMI-aansluiting en Airplay 2.

Sonos Arc aanbieding
Sonos Arc aanbieding

Alle huidige Sonos Arc aanbiedingen:

Sonos Arc: oog op gebruiksgemak en design

Sonos heeft niet alleen de reputatie voor het maken van goede apparaten, maar ook voor het oog op functionaliteit, gebruiksgemak en design. Ook de Sonos Arc ziet er weer strak uit en past daardoor in ieder interieur. De soundbar is een lange cilinder van 115 centimeter en is verkrijgbaar in een zwarte of witte matte afwerking. Je kunt de Sonos Arc aan de muur monteren maar ook op een tv-meubel plaatsen. Een goede Sonos Arc aanbieding zorgt ervoor dat je met flinke korting overal in huis kunt gaan genieten van goed geluid. En met de stembediening kun je makkelijk en snel verzoekjes aangeven.

Genieten van perfect geluid met een Sonos Arc

Wanneer je een Sonos Arc aanbieding koopt bespaar je in sommige gevallen wel tientallen euro’s. En dat is mooi meegenomen, want de Sonos geluidssystemen staan niet bekend vanwege de lage prijs. Toch krijg je heel veel voor de prijs terug, want de kwaliteit van het geluid ligt enorm hoog. Dit betekent dat je tijdens een filmavondje op de bank lekker kunt genieten van goed geluid, maar ook als je muziek luistert tijdens het koken ben je verzekerd van topgeluid. Het goede geluid is dan ook een belangrijke reden om te kiezen voor de Sonos Arc. Dankzij de verbeteringen die zijn doorgevoerd is de Sonos Arc daarnaast ook een stuk beter en verder ontwikkelt dan de Playbar, die in 2013 uitkwam.

Een ander belangrijk voordeel van de Sonos Arc is dat je deze gemakkelijk kunt uitbreiden met andere Sonos apparaten, zoals de Sub. Zo kun je de geluidskwaliteit nog meer verbeteren en kies je voor een compleet entertainment set van Sonos.

Sonos Arc aanbieding

De Sonos Arc installeren

Hoe moet je de Sonos Arc aanbieding installeren? Dit kan gemakkelijk en snel, direct nadat je de soundbar hebt ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen is de Sonos app installeren en het nieuwe Sonos-systeem installeren. Als je de speakers hebt geïnstalleerd kun je eenvoudig en snel de stappen volgen die aangegeven zijn in de app. Zo kun je binnen korte tijd gebruik gaan maken van je nieuwe aanwinst. Vervolgens kun je de soundbar op de juiste plek plaatsen. Online kun je meer informatie vinden over het combineren van verschillende Sonos systemen.

Een goede Sonos Arc aanbieding vind je regelmatig online en het is dan ook een aanrader om af en toe online te kijken. Zo weet je zeker dat je niets mist en kun je altijd op het juiste moment toeslaan. Je kunt wel tientallen euro’s besparen; het is dus nooit verkeerd om een kijkje te nemen op deze website. Wil je graag een Sonos Arc aanschaffen? Door regelmatig hier te kijken naar de meest recente aanbiedingen loop je nooit iets mis!

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.