Online shoppen en betalen op het internet

0
864

Tegenwoordig neemt online shoppen steeds meer toe in Nederland. Ongeveer één derde van alle Nederlanders koopt producten via zijn of haar telefoon. En niet alleen de jeugd doet aan online shoppen. Ook steeds meer ouderen gebruiken hun telefoon om online te shoppen. Tegenwoordig zijn er dan ook allerlei apps te downloaden waarmee je online kunt bankieren.

2018, een uitdagend jaar

Ondanks de continue groei van het aantal Nederlanders dat online shopt, zal 2018 voor veel webwinkels een uitdagend jaar worden. Webwinkels zullen voor een hogere omzet op meerdere online kanalen moeten zitten. Daarnaast is het van belang dat bedrijven de klant zo mogelijk moeten blijven bedienen. Het bouwen van een kwalitatief e-mailbestand kan daar bijvoorbeeld goed bij helpen. Zorg dat je op de lievelingsplekken van de klant terecht komt!

Veilig online shoppen is belangrijk

De Nederlanders vinden de veiligheid van mobiele betalingen enorm belangrijk. Veel Nederlanders maken zich bij online betalingen dan ook zorgen over de beveiliging en de veiligheid van hun persoonlijke gegevens. Ondanks de angst blijven mensen hun product online aanschaffen. Daarbij komt dan ook dat het vertrouwen in online shoppen beetje bij beetje blijft toenemen. Het toenemende vertrouwen komt doordat verschillende webwinkels veel energie steken in veilige betaalsystemen.

Kredietkaart

Kijkend naar alle trends en ontwikkelingen zou de kredietkaart voor een online shopper de perfecte uitkomst zijn. Een kredietkaart is een kaart die, aan de hand van gegevens, de mogelijkheid biedt om producten aan te schaffen zonder er onmiddellijk voor te betalen. Het uitstellen van betalen is meteen ook het 1e voordeel van een kredietkaart. Het is dus een gratis krediet van enkele weken.

Daarnaast kunt u met de kredietkaart verschillende aankopen doen op het internet. De kredietkaart is een goede oplossing voor de angst die bij online shoppers aanwezig is. Tegenwoordig is het ook zo dat webwinkels alleen nog maar een kredietkaart als betaling toestaan. Zonder een kredietkaart kan de transactie dus niet doorgaan.

Tot slot is het mogelijk om met een kredietkaart uiteten te gaan, of zelfs op reis te gaan. Het is in deze tijd bijvoorbeeld mogelijk om de tol op Franse autosnelwegen te betalen, of uw hotel-en restaurantkosten te betalen. De kredietkaart is erg handig waardoor u dan ook geen contant geld meer op zak hoeft te hebben.