JBL Flip 4 aanbieding

JBL Flip 4Wil jij genieten van optimaal geluid als je luistert naar je favoriete muziek? Met de nieuwe JBL Flip 4 heb je een compacte en draagbare luidspreker met krachtig geluid. De JBL Flip 4 is tijdelijk verkrijgbaar met 18% Korting bij MediaMarkt. De JBL Flip 4 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast maak je kans op twee tickets voor de Sexy by Nature party tijdens het ADE.

Voor een overzicht van alle JBL Flip 4’s:
JBL Flip 4 aanbieding

Kies hier je favoriete kleur:
JBL Flip 4 Zwart
JBL Flip 4 Groen
JBL Flip 4 Rood
JBL Flip 4 Grijs
JBL Flip 4 Blauw
JBL Flip 4 Wit
JBL Flip 4 Beschermhoes

Voordelen van deze geweldige speakers:

De JBL Flip 4 is een kwalitatieve bluetooth-speaker waar super sterk geluid uit komt! Het apparaat is waterdicht en doet maar liefst 12 uur met zijn batterij. Met waterdicht bedoelen we niet dat het tegen een spatje water kan. De Bluetooth-speaker kan zelfs ondergedompeld worden in water! Wist je dat de ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone ervoor zorgt dat je zelf telefoongesprekken kunt voeren die super helder klinken via de Bluetooth speaker? En uiteraard is deze speaker draadloos.

Wat zeggen andere gebruikers?

– De batterij gaat lang mee en de kwaliteit van het geluid is erg goed.
– Goede boxen voor een goede prijs!
– Mooi geluid en het apparaat werkt perfect.
– Mooi geluid, perfecte maat en super snelle levering!

Op MediaMarkt.nl heeft de JBL Flip 4 Zwart vijf van de vijf sterren behaald!

Het verschil tussen een wifi en Bluetooth speaker

Er zijn een aantal verschillen tussen een wifi speaker en Bluetooth speaker. Het grote voordeel van de Bluetooth speaker is dat je geen wifi nodig hebt en daarom ook gemakkelijk gebruik kan maken van je speaker buiten het huis. Denk hierbij aan in het park, op het strand of in de tuin. De wifi speakers zijn echter voor in huis perfect omdat ze erg stabiel zijn en er geen kwaliteit verloren gaat van de muziek die je afspeelt. Daarnaast maakt de Wifi het mogelijk om op iedere kamer andere muziek te streamen. Het nadeel van de Wifi speakers is dat ze buiten huis of in ieder geval wanneer ze niet verbonden zijn met Wifi, geen muziek af zullen spelen. Ben je van plan om de speaker te gebruiken buiten je huis, dan is het verstandig om de JBL Flip 4 aanbieding in de gaten te houden!

De voorgangers van de JBL Flip 4

Voordat de JBL Flip 4 is gelanceerd bestonden er al andere bluetooth boxen van JBL. Zo waren de JBL Flip 3 en de JBL Flip 2 ook al erg bekend als Bluetooth speaker. De meest opvallende verandering tussen alle boxen is de batterijduur. De Flip 3 en 4 lijken qua uiterlijk erg op elkaar terwijl de Flip 2 daar iets van afwijkt. Daarnaast is het bij de JBL Flip 4 zo dat deze in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Dit was eerder niet zo. Qua vermogen zijn de Flip 3 en 4 beter dan de voorganger en sinds de JBL Flip 3 en hoger is er naast een AUX-ingang ook nog een Micro-USB ingang. Tot slot is opvallend dat het nieuwste model, ook direct het zwaarste model is. Dit scheelt 100 gram.