Google Home aanbieding

De toekomst is hier: Google Home is een draadloze speaker die tevens functioneert als een soort digitale assistent. Het apparaat is in staat om jouw spraakcommando’s te herkennen en deze door te geven aan het ondersteunende programma Google Assistant. Het is dus een zogenaamde ‘slimme speaker’, een beetje vergelijkbaar met Siri of Alexa van Amazon. Je haalt dus niet alleen een speaker in huis die een haarfijn geluid produceert wanneer je naar jouw favoriete muziek luistert. Maar tevens haal je een hulpmiddel in huis die je met raad en daad bijstaat wanneer dat nodig is. Het loont daarom de moeite om eens op zoek te gaan naar een mooie Google Home aanbieding. In het onderstaande overzicht vind je de beste Google Home aanbiedingen van dit moment.

Huidige Google Home aanbiedingen:

Hoe werkt Google Home precies?

In de Google Home speaker bevindt zich zowel een speaker als een microfoon. Aan de hand van deze microfoon kun je voice commando’s versturen naar het systeem, welke direct worden doorgegeven aan Google Assistant. Deze virtuele assistent is sinds 2016 in gebruik en is te vergelijken met bijvoorbeeld Alexa van Amazon of Cortana van Microsoft. In verschillende talen is het mogelijk om deze assistent aan te sturen. In de zomer van 2018 werd het mogelijk om Google Assistant tevens in het Nederlands aan te sturen. Voorheen waren alleen talen zoals Engels, Frans of Duits compatibel met het systeem.

Voor een optimale werking van het systeem is het van belang om tevens de Google Home app op jouw smartphone te downloaden. Hiermee kun je allerlei zaken instellen voor deze speaker, bijvoorbeeld de invoertaal die je wilt gebruiken. Al jouw voorkeuren worden meegenomen bij het instellen van Google Home, zodat deze voor jou op een optimale manier geïnstalleerd zijn.

Hoe stel je een vraag aan de Google Assistant? Simpel, je begint gewoon een zin met ‘Hey Google’, waarna je een vraag stelt aan de assistent. Deze zal hierna aan de slag gaan om het antwoord te vinden. Echter is dit niet de enige functie van deze speaker. Want laten we niet vergeten dat Google Home ook een speaker is die uiterst geschikt is voor het afspelen van muziek. Daarnaast is het mogelijk om meerdere apparaten in het huis aan te sturen aan de hand van Google Home, denk bijvoorbeeld aan het afspelen van een video op je televisie maar ook het automatisch aan- en uitschakelen van je Philips lamp.

Profiteer van een Google Home aanbieding

Inmiddels overtuigd van de Google Home? Maak dan gebruik van een Google Home aanbieding. Zo profiteer je van korting en bespaar je op de aankoopprijs. Hoe je gebruik kan maken van zo’n Google Home aanbieding is heel simpel. Scroll naar het bovenstaande overzicht en klik op één of meerdere links. Je gaat dan naar de beste Google Home aanbiedingen van de desbetreffende webshop.

Welke soorten Google Home zijn er?

Voor de speaker van Google Home heb je de keuze uit drie opties. Deze verschillen vooral qua model van elkaar, op een paar uitzonderingen na zijn de functies hetzelfde. De drie modellen waar je uit kunt kiezen zijn:

• Google Home: de standaard versie van de speaker met complete functionaliteit van de Google Assistant. Heeft een lengte van 9,64 centimeter. Verkrijgbaar van 149 euro.
• Google Home Mini: zoals de naam al aangeeft, is dit een compactere variant met net iets minder mogelijkheden maar wel een goedkopere prijs. Verkrijgbaar vanaf 59 euro.
• Google Home Max: de meest uitgebreide variant van de Google Home speaker. De beste audiokwaliteit + de mogelijkheid er een multi-room systeem van te maken. Verkrijgbaar vanaf zo’n 350 euro.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar andere Sonos speakers om je verzameling uit te breiden of om muziekervaring te optimaliseren? Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5Sonos Sub

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarktSoundstore

Overig: Google Home