Google Home aanbieding

De toekomst is hier: Google Home is een draadloze speaker die tevens functioneert als een soort digitale assistent. Het apparaat is in staat om jouw spraakcommando’s te herkennen en deze door te geven aan het ondersteunende programma Google Assistant. Het is dus een zogenaamde ‘slimme speaker’, een beetje vergelijkbaar met Siri of Alexa van Amazon. Je haalt dus niet alleen een speaker in huis die een haarfijn geluid produceert wanneer je naar jouw favoriete muziek luistert. Maar tevens haal je een hulpmiddel in huis die je met raad en daad bijstaat wanneer dat nodig is. Het loont daarom de moeite om eens op zoek te gaan naar een mooie Google Home aanbieding. In het onderstaande overzicht vind je de beste Google Home aanbiedingen van dit moment.

Huidige Google Home aanbiedingen:

Hoe werkt Google Home precies?

Google Home aanbiedingenIn de Google Home speaker bevindt zich zowel een speaker als een microfoon. Aan de hand van deze microfoon kun je voice commando’s versturen naar het systeem, welke direct worden doorgegeven aan Google Assistant. Deze virtuele assistent is sinds 2016 in gebruik en is te vergelijken met bijvoorbeeld Alexa van Amazon of Cortana van Microsoft. In verschillende talen is het mogelijk om deze assistent aan te sturen. In de zomer van 2018 werd het mogelijk om Google Assistant tevens in het Nederlands aan te sturen. Voorheen waren alleen talen zoals Engels, Frans of Duits compatibel met het systeem.

Voor een optimale werking van het systeem is het van belang om tevens de Google Home app op jouw smartphone te downloaden. Hiermee kun je allerlei zaken instellen voor deze speaker, bijvoorbeeld de invoertaal die je wilt gebruiken. Al jouw voorkeuren worden meegenomen bij het instellen van Google Home aanbieding, zodat deze voor jou op een optimale manier geïnstalleerd zijn.

Hoe stel je een vraag aan de Google Assistant? Simpel, je begint gewoon een zin met ‘Hey Google’, waarna je een vraag stelt aan de assistent. Deze zal hierna aan de slag gaan om het antwoord te vinden. Echter is dit niet de enige functie van deze speaker. Want laten we niet vergeten dat Google Home ook een speaker is die uiterst geschikt is voor het afspelen van muziek. Daarnaast is het mogelijk om meerdere apparaten in het huis aan te sturen aan de hand van Google Home, denk bijvoorbeeld aan het afspelen van een video op je televisie maar ook het automatisch aan- en uitschakelen van je Philips lamp.

Huidige Google Home aanbiedingen:

Google Home modellen

Er zijn verschillende Google Home modellen. Zo heb je de Google home, Google home Mini en tot slot heb je de Mini in verschillende kleuren of uitvoeringen. Daarnaast heb je ook nog eens enorm veel accessoires om aan te sluiten op de Google assistent. Wist je dat google Home maximaal zes stemmen kan onderscheiden?

Wat kun je allemaal met de assistent van Google?

Er komen nog steeds nieuwe ontwikkelingen en creaties rondom de toepassingen voor Voice. Een van gave functies van Google assistent is dat je een Voice match in kunt stellen. De speaker reageert dan alleen op jouw stem. De meest gebruikte acties van het Google systeem zijn toch om muziek af te spelen. Muziek afspelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Daarnaast praat je tegen je speaker zodat je het volume op kunt voeren. Je kunt verschillende muziekdiensten afspelen via de Sonos speaker zoals Google Play Music. Op deze manier kun je lekker luisteren naar muziek.

Naast muziek, kun je met de Google Assistent nog veel meer apparatuur uit je Smart Home bedienen. Wat dacht je van je Smart Tv, je verlichting zoals de Philips Hue, maar ook kun je communiceren met de Chormecast, Nest, TP-link en uiteraard nog veel meer. In totaal zijn er meer dan 5000 slimme apparaten van meer dan 400 merken die enorm populair zijn. En dat wordt nog veel meer.

Voor de televisie zin er verschillende streaming platformen die ondersteunt worden. Zo kun je bijvoorbeeld je Netflix en Youtube Premium met stem bedienen. Als je een Amerikaans account hebt kun je ook HBO Go besturen.

Profiteer van een Google Home aanbieding

Inmiddels overtuigd van de Google Home? Maak dan gebruik van een Google Home aanbieding. Zo profiteer je van korting en bespaar je op de aankoopprijs. Hoe je gebruik kan maken van zo’n Google Home aanbieding is heel simpel. Scroll naar het bovenstaande overzicht en klik op één of meerdere links. Je gaat dan naar de beste Google Home aanbiedingen van de desbetreffende webshop.

Welke soorten Google Home zijn er?

Google Home aanbiedingVoor de speaker van Google Home heb je de keuze uit drie opties. Deze verschillen vooral qua model van elkaar, op een paar uitzonderingen na zijn de functies hetzelfde. De drie modellen waar je uit kunt kiezen zijn:

• Google Home: de standaard versie van de speaker met complete functionaliteit van de Google Assistant. Heeft een lengte van 9,64 centimeter. Verkrijgbaar van 149 euro.
• Google Home Mini: zoals de naam al aangeeft, is dit een compactere variant met net iets minder mogelijkheden maar wel een goedkopere prijs. Verkrijgbaar vanaf 59 euro.
• Google Home Max: de meest uitgebreide variant van de Google Home speaker. De beste audiokwaliteit + de mogelijkheid er een multi-room systeem van te maken. Verkrijgbaar vanaf zo’n 350 euro.

Google Nest Hub

Wil je jouw Smart Home helemaal naar het volgende niveau trekken? Neem dan eens een kijkje naar de Google Nest Hub. Dit apparaat is een functioneel onderdeel in ieder huishouden. Zie direct hoe laat het is, welke temperatuur het buiten is, of er vertraging is richting je werk en veel meer. De Nest Hub kan ook wel gezien worden als het hart van je smart home omdat het een centraal punt in huis is. Dit apparaat is met en zonder stem te bedienen. Ook als digitaal fotolijstje is de Hub subliem. Al je favoriete momenten spelen zich af wanneer jij dat wil. Ook als assistent is Google Hub perfect. Wat staat er vandaag op de planning, je assistent weet het. En als je hebt afgesproken dat jij vanavond moet koken, dan help de Nest Hub met het uitzoeken van een lekker recept.

In het begin zal het een beetje onwennig zijn om te praten tegen je apparatuur. Het went toch wel snel en als je eenmaal door hebt wat er allemaal kan, dan gaat er zeker een wereld voor je open. Alle producten die je met de Google Home kunt bedienen, kun je ook met de Google Nest Hub bedienen. Kortom, een handige tool die eigenlijk onmisbaar is in ieder huishouden dat zich Smart wil noemen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Zoals we eerder aangaven, staat de ontwikkeling met betrekking tot Smart homes niet stil. Er komen dagelijks nieuwe toepassingen uit. Om deze reden is het zeker de moeite waard om op de hoogte te blijven van de updates. Dat kan door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wij laten jou weten als er een nieuw product uitkomt dat je niet wil missen in huis. Waar je nu vooral merkt dat de toepassingen voor in het huis zijn, zal er ook steeds meer ontwikkeld worden voor rondom het huis. Op deze manier kun je jouw huis in de gaten houden, optimaliseren en inzichtelijk maken. Van muziek tot lampen, van de temperatuur tot luchtvochtigheid.

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens:

Sonos speakers: Sonos Era 100, Sonos Era 300, Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Move 2, Sonos Roam, Sonos FiveSonos Sub, Sonos Sub Mini.

Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase.

Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels.

Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt.

Overig: Google Home, Bluesound, Denon

Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.