De voordelen van een Sonos draadloos geluidssysteem

0
310
sonos aanbieding

Iedereen luistert graag naar zijn favoriete muziek. En als je het kunt streamen op een draadloos geluidssysteem van hoge kwaliteit zoals Sonos, is het nog beter. Maar het integreren van een Sonos-systeem gaat over meer dan alleen een Play:1 op je boekenplank zetten en ermee stoppen; je huis verdient beter dan dat. In deze blog zullen we enkele andere voordelen onderzoeken van het integreren van een van ’s werelds toonaangevende producten van draadloze audiobedrijven in je ruimtes. Lees verder voor meer informatie!

Technologie

Sonos biedt unieke manieren om van je systeem te genieten. Een daarvan is volledige zonale controle rechtstreeks vanuit je app. Wil je de ene playlist in de woonkamer streamen terwijl een andere in de keuken speelt terwijl je de boodschappen uit je shopper met rits opruimt? Sonos maakt het mogelijk. Je kunt snel verschillende afspeellijsten rechtstreeks vanuit de app selecteren. En als je je zorgen maakt over het soort geluidskwaliteit dat je ontvangt, dan staat Sonos voor je klaar. Hun TruPlay-technologie helpt bij het kalibreren van de luidsprekers voor elke luisterruimte. Het maakt niet uit of je een speciale luisterruimte hebt of dat je net een luidspreker in de badkamer hebt opgesteld – je kunt rekenen op optimale prestaties in elk gebied.

Veelzijdigheid

Sonos is voor veel meer dan het streamen van muziek: je kunt hun producten voor verschillende doeleinden gebruiken, ook in je thuisbioscoop. De Play:5 is ontworpen met dit soort variatie in gedachten, en wanneer je hem combineert met de Playbar of Playbase heb je een waardig surround sound-systeem zonder het gedoe van zware installatie. Als je echter geïnteresseerd bent in het upgraden van je draadloze systeem naar een bedrade systeem, kun je nog steeds veel van de voordelen van Sonos behouden. Met de Sonos Connect kun je genieten van de hoogwaardige bediening die Sonos biedt en tegelijkertijd de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem ervaren. Je hoeft niet eens Sonos-speakers te gebruiken, die kun je gewoon in je weekendtas bewaren.

App

Een van de beste dingen van Sonos is hoe gemakkelijk het te gebruiken is. Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je favoriete muziek te ordenen en te openen, dan kan dat met de Sonos-app. Stream vanaf een van de premium services zoals Spotify of Tidal om naar duizenden hoogwaardige audiotracks te luisteren of toegang te krijgen tot je eigen uitgebreide bibliotheek met inhoud die is opgeslagen op een thuisserver. De app maakt het gemakkelijk en geeft je ook de details van het nummer, de artiest, het album en meer. Bovendien kan de app worden geïntegreerd met grotere smart home-systemen. Op die manier kun je hetzelfde apparaat en dezelfde app gebruiken die je gebruikt voor je licht, zonwering, beveiligingssysteem en meer om je Sonos-speakers aan te sturen. Stream muziek en beïnvloed tegelijkertijd andere delen van je slimme huis met een enkele aanraking op je smartphone of tablet. Zo kun je genieten van je favoriete liedjes terwijl je tegelijkertijd je sporttas aan het inpakken bent voordat je naar de sportschool gaat.