Sonos Black Friday 2021 | De beste deals

Vanaf donderdag 19 november 2021 vind je op deze pagina alle Sonos deals. Houd deze pagina goed in de gaten.

Sonos Black Friday 2021 aanbiedingen:

Sonos One SL Black Friday aanbiedingen:

Sonos One Black Friday aanbiedingen:

Sonos Beam Black Friday aanbiedingen:

Sonos Sub Black Friday aanbiedingen:

Sonos Move Black Friday aanbiedingen:

Iedere laatste vrijdag van november is het weer raak. Dan wordt er namelijk over de hele wereld Black Friday georganiseerd. Dit is een dag waarop je heel veel producten tegen enorme kortingen kunt kopen. Hoewel het oorspronkelijk een Amerikaans gebruik is, zijn er ook steeds meer winkels in Nederland die mee doen aan Black Friday. Dat is erg fijn wanneer je nieuwe luidsprekers of speakers nodig hebt, zoals bijvoorbeeld de Sonos Play 1. Juist op deze dag worden deze namelijk door grote winkelketens als MediaMarkt en Bol.com verkocht met enorme kortingen. En daar kun jij natuurlijk ook van mee profiteren. Ook wanneer je op zoek bent naar een ander model, vind je wellicht een zeer aantrekkelijke aanbieding. Sonos black friday staat namelijk garant voor veel korting waardoor je ontzettend veel geld kunt besparen! Onderschat dan ook zeker de Sonos black friday korting niet.

Sonos One Black friday

Sonos Black Friday

Natuurlijk kun je bij winkels als Blokker, BCC en Coolblue op Black Friday tal van verschillende aanbiedingen verwachten. Bijvoorbeeld op de Sonos One. Dit is de allerkleinste Sonos box met twee ingebouwde luidsprekers die je kunt gebruiken als surround speakers óf stereo paar. Beide speakers maken afzonderlijke de verschillende tonen. Profiteer van Sonos Play One Black friday en kies bij één van de vele winkels voor deze box die ook nog eens waterdicht is. Perfect om in de badkamer te gebruiken dus!

Sonos Move black friday

Dankzij Sonos Move black friday kun je op de dag na Thanksgiving profiteren van een enorme korting op deze zeer geliefde draadloze speaker. De Sonos Move is onder meer zo geliefd vanwege de drie ingebouwde stat-of-art versterkers. Daardoor ontstaat er een geweldig helder en zuiver geluid en natuurlijk is deze speaker ook eenvoudig te bedienen met de Sonos app. Meer dan genoeg reden om de Sonos Move black friday aanbiedingen van bijvoorbeeld Bol.com eens wat beter te bekijken.

Sonos Roam black friday

Er zijn ook meer dan genoeg Sonos Roam black friday aanbiedingen. In winkels als Coolblue worden er op Black Friday namelijk op deze zeer krachtige speaker hoge kortingen gegeven. De Sonos Roam is geschikt voor vrijwel elke kamer, mede omdat deze vochtbestendig is. Daardoor kun je de speaker ook eenvoudig in de badkamer of de keuken zetten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadiging door het vocht.

Sonos Beam black friday

Wanneer je vaak films of series kijkt is een Sonos Beam eigenlijk onmisbaar. Irriteer jezelf niet langer aan het slechte geluid dat uit je tv komt, maar geniet dankzij de Sonos Beam van geluid van extreem hoge kwaliteit. Er zijn tal van Sonos Beam black friday aanbiedingen bij de verschillende winkels in Nederland. De Sonos Beam heeft 9 verschillende luidsprekers en een optische audio ingang. Dankzij dit enorm handige systeem, versta je bijvoorbeeld altijd duidelijk wat er gezegd wordt in een film of serie, ook als er vervelende achtergrondgeluiden op de film zelf zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen zoeken naar Sonos Beam black friday aanbiedingen. Zo kom je de winter zonder problemen door!

Sonos ONE SL black friday

Toch blijft Sonos zich ook door ontwikkelen. De meest recente box van dit merk is de Sonos One SL. Deze nieuwste speaker beschikt over de meest innovatieve technieken. Zo is de Sonos One SL black friday aanbieding te besturen met je eigen stem. Je hebt de applicatie dus niet langer nodig maar je kunt gewoon zeggen wat de speaker moet doen. Daardoor wordt het nog leuker en eenvoudiger om naar muziek te luisteren. Voor een leuke Sonos black friday aanbieding kun je in Nederland bij tal van verschillende ketens terecht.

Sonos black friday Nederland

Hoewel Black Friday een typisch Amerikaans gebruik is, is het gelukkig ook naar Nederland overgewaaid. Dat betekent namelijk dat je ook hier kunt profiteren van bijvoorbeeld Sonos black friday korting. Deze kortingen zijn in veel gevallen zo extreem hoog dat je de allerlaagste prijs van het jaar betaalt voor een product van Sonos. Dat is overigens ook precies de bedoeling van een dag als Black Friday Sonos 2021. Winkels als BCC en Blokker geven zulke enorme kortingen weg dat het haast onmogelijk is om daar de rest van het jaar nog onder te kunnen qua prijs. Tenzij je verlies wil draaien natuurlijk, maar geen enkele winkel wil dat.

Dankzij Sonos black friday 2021 is het nu dus ook mogelijk om je speakers en andere producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te schaffen. Het is in ieder geval aan te raden om niet te lang te twijfelen voor je aankoop. Voor je het weet is Black Friday 2021 immers weer voorbij en zijn veel producten direct weer een stuk duurder. Andersom is trouwens ook het geval. Wanneer je in september of oktober een Sonos Beam of een Sonos One wil kopen, is het misschien verstandig om even paar maandjes te wachten tot het Sonos Black Friday 2021 is. Het geld dat je bespaart kun je tijdens feestdagen wellicht goed gebruiken!

Op zoek naar andere Sonos Speakers om je verzameling uit te breiden?

Ben je op zoek naar Sonos speakers? Breid je verzameling uit of maak je muziek ervaring beter. Bekijk dan de onderstaande producten eens: Sonos speakers: Sonos One, Sonos One SL, Sonos Move, Sonos Roam, Sonos FiveSonos Sub. Sonos soundbars: Sonos BeamSonos PlaybarSonos Playbase. Sonos overig: Sonos Boost, Sonos Port, Sonos ConnectSonos AMPSonos SetsSonos muurbeugels. Sonos winkels: Bol.comCoolblueExpertMediaMarkt. Overig: Google Home. Uit productie: Sonos Play 1Sonos Play 3Sonos Play 5

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Sonos aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Sonos aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Sonos aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Sonos aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Wanneer je een Sonos bundel koopt, profiteer je van extra korting.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Sonos aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Sonos aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.