Black Friday Sonos

0
1737

Black Friday in Nederland

Normaal gesproken bieden wij de aanbiedingen van alleen Sonos aan via deze website, maar zoals jullie waarschijnlijk wel weten staat Black Friday weer voor de deur! Black Friday is een echte Amerikaanse traditie en vindt plaats op de dag na Thanksgiving. Deze dag staat in het teken van korting, aanbiedingen en nog meer kortingen! De laatste jaren hoor je steeds meer over deze dag, maar ook over Cyber Monday (de eerste maandag na Black Friday). Deze traditie wordt eind november uitgevoerd.

Bekijk hier alle Sonos Black Friday Deals van 2018

Sonos aanbiedingen met extra korting

Hoewel er al regelmatig leuke kortingen voorbij komen zal er tijdens Black Friday en Cyber Monday nog veel extra korting worden gegeven op jouw favoriete Sonos producten. De Sonos Play 1, Sonos Play 3, Sonos Play 5, Sonos Playbar en Sonos Sub zijn bij verschillende webshops met korting verkrijgbaar. November is dus de perfecte tijd om jouw verzameling van Sonos te starten of misschien zelfs al verder uit te breiden.

Bekijk hier alle Sonos Black Friday Deals van 2018

Welke webshops doen er in Nederland allemaal mee?

Op de website BlackFridayShoppen.nl is er een mooi overzicht gemaakt waar alle deelnemende winkels, alle aanbiedingen en de hoogste kortingen voor jou op een rij staan. Wij kunnen vast verklappen dat Bol.com, Mediamarkt, Apple, Nike, Amazon, Zalando en Wehkamp ook mee doen met super gave acties.

Ben je op zoek naar meer informatie over Black Friday, dan kun je het beste even een kijkje nemen op BlackFridayShoppen.nl. Daarnaast kun je je daar aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gesteld te worden van de beste aanbiedingen die er aan zitten te komen!